Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 30 Lipca Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 1. Twój Nick: D3STINY 2. Nick oskarżonego: ADMIN - Ciężko stwierdzić jaki, przeniesienie było niewidoczne. 3. Czas zdarzenia: 30.07.2026 około 21:10/15 4. IP/SID oskarżonego: "Ciche" przeniesienie, chociaż może odgórnie wasz amxmodmenu tak przerzuca, nie zarzucam tu chęci ukrycia się, ale widać było tylko "ADMIN przerzuca...", więc nie wiem kto tego dokonał. 5. Powód skargi: Bezpodstawne przerzucanie do drużyny i zaburzanie przez to teambalance. 6. Opis sytuacji: Ogólnie rzecz ujmując, nie napisał bym tej skargi, ale odpowiedź "rzycie" kiedy admini marudzą gdy korzystam z SGS po zakończeniu rundy (te 2/3 sekundy po "Terrorist / Counter-Terrorist Win", gdzie nie odbywa się żadna akcja), co robić zaprzestałem po upomnieniu administracji i wyjaśnieniu przez @ h0w szczegółów na STEAM. Z grymasem co prawda, ale mówię - okej - spowodowała jednak reakcję z mojej strony. Niech zatem uczciwość działa w dwie strony. Dodatkowo, jak już wspominamy o jointeam aby obronić ten manewr, to dobrze byłoby go zablokować. Znam tą komendę, eliminuje ona jednak sens pluginu do układania teamów, ponieważ każdy może jej użyć i zmienić team kiedy chcę. Lecz to nie na jointeam jest skarga. Team po przerzutce był mocno nierówny. Było 14 na 15, po przerzuceniu było 13 na 16. Jeszcze by się przymknęło oko jakbyście lekko zmieszali team, ale to chyba już trochę kolesiostwo, jeżeli mamy przez ruch admina team 13:16, który po nowej rundzie "wyrównał" się i w międzyczasie ktoś wyszedł do 13 na 15. Dodam że były to pierwsze rundy. Czas na demku to 2:42. Jeżeli przymykamy oko na jointeam to okej, dla mnie to żaden problem i jak wspomniałem wyżej - nie o to chodzi. Dodatkowo jest mało widoczne i nie znane przez wszystkich, tylko przez część graczy. Moim zdaniem po prostu źle wygląda doprowadzenie team'ów do 16:13 ponieważ koleżanka poprosiła na PW czy jakkolwiek inaczej admina o przeniesienie. Egzekwujmy regulamin po równo, a nie zależnie od sytuacji i znajomości na serwerze. 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): LINK DO DEMKA HLTV Czasówka z HLTV: 02:42 - przeniesienie _Żelkowa_RudziaA_ do CT powodując układ teamów - 16:13, który po chwili się wyrównał na 15:13 Screeny: Spoiler A tu reakcja po napisanej skardze i moim powrocie po 30 minutach przerwy (moim zdaniem dziecinada): Spoiler 1 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grubciooo Opublikowano 30 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Kolega ty sie splakales o to ze kogos przerzucilem do ct z tt porownujesz cos zakazanego do przerzucenia kogos do innego teamu team po 2 rundach napewno sie wyrownal i bylo 15v15 wiec nie wiem o co ci chodzi kolega probujesz sie jakos odegrac ze sie na admina nie dostales bo czegos nie rozumiem Probujesz cos ugrac zablysnac ale raczej ci to nie wyjdzie wez zajmij sie gra a nie jakimis skargami na admina bez sensu bo ktos ci szansy nie dal zycze ci milego wieczoru 2 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 30 Lipca Autor Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca (edytowane) Nie rozumiem ataku w moją stronę i sugerowania że się "splakalem" i że moje zachowanie miałoby być zemstą za to że ktoś mi nie dał szansy? Dziwne oskarżenia. Co ma piernik do wiatraka jak nawet nie wiedziałem kto z was tak zrobił. Jak Ci ogólnie przeszkadzam w jakikolwiek sposób to sobie mnie zmutuj i nie wprowadzaj jakiś mściwych zagrywek. Jeżeli można tak operować adminem i po to m.in jest, aby tworzyć nierówne teamy to okej. Chillout. W takim razie wszystko jasne, czekamy na werdykt. Cytat probujesz sie jakos odegrac ze sie na admina nie dostales bo czegos nie rozumiem Probujesz cos ugrac zablysnac ale raczej ci to nie wyjdzie wez zajmij sie gra a nie jakimis skargami na admina bez sensu bo ktos ci szansy nie dal Kto tu kręci jakieś afery? Zabłysnąć? Przed kim? Tobą? Chłopie.. xD Edytowane 30 Lipca przez D3ST1NY 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Soban Opublikowano 30 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca (edytowane) Gówno afera trucie dupy adminom o przerzucenie do innego teamu było jest i będzie . A jest to upierdliwe więc to robią i tyle . Wina ze strony graczy że poprostu nie dają rady grać w tt albo w ct . 0 agresji w twoją stronę d3st1ny. Ale ten temat mogłeś poruszyć z albanem na priv a nie na forum Edytowane 30 Lipca przez Soban old, 30 Lipca (edytowane) W skargach serwerowych mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, opiekun serwera, właściciel serwera, Moderator, Administracja Forum, gracze z serwera jeżeli mają dowody dotyczące skargi lub były świadkami danego wydarzenia. Edytowane 30 Lipca przez old 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 30 Lipca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Zamykam, bo robi się spam. Merytoryki zero. @ Mr.Alban 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 31 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Na tą chwilę odrzucam ponieważ nie ma takiego zapisu w regulaminie. Jednak przenoszenie graczy na prośbę powinno odbywać się wyłącznie wtedy, gdy nie zaburza balansu drużyn, dlatego zostanie dodane to do regulaminu. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 31 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi