Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 5 Sierpnia Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Nick: D3STINY Imię: - (sorki) Wiek: 28 SteamID: STEAM_0:1:575801672 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 8 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/D3STINY/54.38.58.82:27015/ - Poprawione - 38h Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Postarałem się poprawić wszystkie niedociągnięcia od ostatniego podania. Nie chcąc się powtarzać - w skrócie - posiadam kilkunastoletnie doświadczenie w adminowaniu na sieciach 1.6. Dodatkowo, zdaję sobie sprawę że mieliśmy mały zgrzyt z UWEUWEUWE, lecz wydaję mi się że po rozmowie na serwerze i codziennym, wspólnym strącaniu kasków - doszliśmy do porozumienia i "zakopaliśmy" swój "topór". Od ostatniego podania zadbałem również o to abym był bardziej widoczny na serwerze - co jak słusznie sugerowaliście - było brakującym elementem moich poprzednich podań. Z chęcią dorzucę trochę aktywności do już i tak solidnej ekipy administracji DD2#1. Kontakt: Steam / DC: passwd_0x Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 6 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 5 Sierpnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 6 Sierpnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Widzę ze sie nie poddajesz 😀 . Myślę ze mozna dac ci okres próbny na 2 tygodnie +amx +wiek +gt(widac poprawę) +aktywny 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grubciooo Opublikowano 6 Sierpnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Jestem na tak na serwerze czesciej widoczny jesli ci sie uda z podaniem bedziesz mial 2 tygodnie by sie wykazac gt na plus od ostatniego razu wiek amx podaj w koncu to imie bo to nic strasznego kolega 2 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 6 Sierpnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Widzę poprawę aktywności i tak jak pisałem 2 podania temu nie mam teraz nic przeciwko +Wiek +AMX +GT +Aktywność Życzę powodzenia 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 6 Sierpnia Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Jestem na tak (imię to nie dane osobiste) +Aktywny na serwerze i na forum + GT + Amx + Wiek + Nie poddajesz się zależy ci na Adminie bardzo widać 🙂 Pozdrawiam i Powodzenia najlepszego życzę. 2 1 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 6 Sierpnia URLOP Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Ja aktualnie na Nie -nie przekonuje mnie bardzo twoje podanie +/-aktywność +/- GT +Wiek 4 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JimLahey Opublikowano 6 Sierpnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Ja jestem na NIE - nie przekonuje mnie aktualne ilość podań kolegi D3STINY oraz jedynie 40h na serwerze ( ja mam ponad 700 ) +/-aktywność +/- GT jedynie 40h na serwerze ( ja mam ponad 700 ) +Wiek - brak Imienia 3 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 Rezzz Opublikowano 7 Sierpnia Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia A ja jak już mowiłem w twoich wczesniejszych podaniach poprawi sie gt to bede na tak, GT poprawione jestem za okresem próbnym jak na razie. Sprawdzimy twoje umiejetnosci i aktywnosc czy byles aktywny tylko by miec admina czy serio bedziesz regularnie pykal w cs. +gt poprawione +widziany na serwie +wiek -imie 2 tygodnie jak pisano wyżej na sprawdzenie chlopaka bedzie ok 2 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 7 Sierpnia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Doświadczenie, dobra znajomość amx i faktycznie widać, że wziąłeś sobie poprzednie uwagi do serca — poprawiłeś aktywność, dobiłeś godziny na gt i potrafiłeś po męsku wyjaśnić spór na serwerze. Z drugiej strony ukrywanie imienia wygląda po prostu słabo i nieco niedojrzale, zwłaszcza kiedy dołączasz do zgranej ekipy, gdzie liczy się otwartość. Dostajesz ode mnie kredyt zaufania, ale będę cię bacznie obserwował. Pokaż na okresie próbnym, gdy już go dostaniesz że to była dobra decyzja i zależy ci na tym serwerze. Powodzenia! 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 7 Sierpnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia jestem na nie, jak mozna wgl pisac podanie i wstydzic sie wlasne imie napisac to powinno od razu do kosza isc xd - gt - imie - podanie 1 1 1 naura Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 7 Sierpnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Okres próbny 3 tyg. Odbierz rangę w odpowiednim dziale i zgłoś się do mnie steam. 2 1 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 7 Sierpnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi