Użytkownik ICantFly Opublikowano 9 Sierpnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Witam. Po wielu latach zainstalowałem znowu csa 1.6 Lubie raszować z pompą i gadać na czacie. Mam bardzo długą historię z tą grą. Założyłem kilka kanałów yt i robiłem filmiki od fragmovie poprzez art po łapanie wallhacków - byłem w tym na prawdę dobry. Szczerze nie wiem ile z Wami zostanę, możliwe, że krótko, możliwe, że zacznę coś montować 4 fun dla serwera i od czasu do czasu coś dla Was wrzucę - zobaczymy. 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 9 Sierpnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Siemanko 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 9 Sierpnia Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Siemano 1 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 9 Sierpnia BeerM@n Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia hi 1 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 9 Sierpnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Cześć 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 10 Sierpnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi