Użytkownik ICantFly Opublikowano 9 Sierpnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Dzień dobry, Na wstępie chcę zaznaczyć, że ten post jest podyktowany brakiem jakiejkolwiek precyzyjnej informacji na ten temat. Nic nie znalazłem na forum, a na serwerze "czego nie rozumiesz" nie daje mi satysfakcjonującej odpowiedzi. Chcę się dostosować do panujących zasad, a więc chcę dokładnie to zrozumieć. Chciałbym zweryfikować czym są "tekstury" w punkcie III. Nie można - 3.4. Wchodzić na tekstury, wykorzystywać bugów mapy Zaczynamy Rozumiem, że wszystkie skrzynki są dozwolone: Ale półki nad bramami już nie: Co w tym przypadku kiedy z tej skrzynki wchodzę bez skakania na półeczkę? Co z najsłynniejszą półką na tej mapie na respie TT? Czy ta skrzynka jest dozwolona? Pamiętam profesjonalne mecze graczy, którzy mieli taktyki na tej półce i było to legalne: Byłem całkowicie zaskoczony banem jak wszedłem na bramę ponieważ - po pierwsze TEXTURY to cała mapa xd. Każde miejsce w którym stoi gracz to textury. Kiedyś potocznie mówiło się o "texturach" jak wchodziło się powyżej mapy wykorzystując błędy w grze. Zostały one dawno naprawione, a pozostały miejsca całkowicie dozwolone. Czyli niedozwolone jest wejście na miejsce poza granicą mapy, czyli dostęp do miejsca do którego twórca mapy nie przewidział normalnego dostępu. Boostować się nie da bo wszyscy są duszkami, a skoczek jest legalny... więc na przykład - dlaczego nie mogę odbić się od półki nad bramą? Poproszę o weryfikację i argumentację. Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 9 Sierpnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Wchodzenie na skrzynki po x2 skoku jest dozwolone, natomiast wszystkie pozostałe miejsca, które podesłałeś, są na serwerze zakazane. Nie ma znaczenia, czy dostaniesz się na nie za pomocą x2 jump, czy wskoczysz na nie ze skrzynki w normalny sposób. 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 9 Sierpnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi