Opiekun CS 2 SURF <33 Opublikowano 18 Sierpnia Opiekun CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 1. Imię:Paweł 2.Twój nick na serwerze:<3 3. Aktualny wiek:18 4. W jakich godzinach grasz?:Ogl jestem dostępny dniami jedynie zależnie od pracy lub szkoły 6. Znajomość SourceModa [0/10]?:8/10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Opiekunem?:Tak ale za czasów CSGO 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?:Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?:Chciałbym zostać opiekunem serwera, ponieważ zależy mi na tym, żeby serwer CS2 Surf + RPG cały czas się rozwijał i był przyjemnym miejscem dla graczy. Chciałbym pomagać osobom, które mają jakieś problemy lub pytania, szczególnie nowym graczom, żeby łatwiej mogli się odnaleźć na serwerze. Jestem osobą spokojną i staram się nie wdawać w niepotrzebne konflikty, dlatego uważam, że dobrze sprawdziłbym się w tej roli. Nie zależy mi na samej randze, tylko na tym, żeby faktycznie coś od siebie dać i pomóc administracji. Chciałbym również zgłaszać zauważone problemy, słuchać propozycji graczy i pomagać w tworzeniu dobrej atmosfery na serwerze. Uważam, że jeśli dostanę szansę, będę starał się wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej i pokazać, że warto było mi zaufać. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: 2 ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199432780937/ 12. Twój Steam ID:76561199432780937 3 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 2 kyrrus Opublikowano 18 Sierpnia Opiekun UBT CS 2 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia @ Admin CS 2 SURF 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 2 SURF zaxko Opublikowano 18 Sierpnia Admin CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia na tak +staz na serwerze +fajne podanie +juz jako admin pokazywal ze zalezy mu na rozwoju +jest spoko 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik nat123 Opublikowano 18 Sierpnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia na tak +wiek +doswiadczenie +wiecej iq niz malpa +bedzie lepsza opiekunka niz kyr -homo +juz dawno jako admin byl zaangazowany w to aby ten serwer jakkolwiek wygladal, takze nalezy sie jak najbardziej 2 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 2 kyrrus Opublikowano 18 Sierpnia Opiekun UBT CS 2 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi