Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marves Opublikowano 27 Lutego 2019 Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Cześć wszystkim! W dzisiejszym dniu, drodzy forumowicze, przygotowałem dla was gazetkę z lutego, która mam nadzieję się wam spodoba. A więc zaczynajmy! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Spis Treści: - Awanse, Degradacje, Rezygnacje administracji forum/serwerów - Najbardziej doceniane osoby ubiegłego miesiąca -Nutka miesiąca - Ranking wpisów na StrefoBox`sie - Aktualna lista Naszych serwerów - Strefa śmiechu - Statystyki naszej sieci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Podstawowe informacje o tym co działo się na sieci Zatem co ciekawego działo się podczas ubiegłego miesiąca? Powstały jakieś nowe serwery? Kto został przyjęty na różne stanowiska? Zobaczcie sami! Niedawno na forum dołączył serwer CS:GO, którym zajmuję się: @chomik Nowym opiekunem DD2 #2 został: @Smuszinio Na stanowisko Head Admina został awansowany: @Trivor Nową opiekunką naszego DD2 została: @Wredzia. Naszym nowym Grafikiem został: @justMe Serwer JailBreak pozyskał nowego opiekuna, a jest nim: @Laleczka Chucky. Zaszczyt spotkał @Zmiksowany`ego, który został awansowany na Opiekuna UnBanTeam Ostatecznie @ArcyBM ponownie dostał się na stanowisko moderatora forum W tym miesiącu na stanowisko admina DD2 #2 dostali się: @ISIS, @Mary Jane <3, @Awi, @Zmiksowany, @S.M.E.R.F.E.T.K.A :*, @DEZ1 Pozmieniały się ikonki, w niektórych rangach Forum zmieniło styl na IPSFocus ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Degradacje, rezygnacje administracji forum/serwerów Degradacje: W styczniu ze swoich rang zostali zdegradowani: @Alduin, @nie., @Mlody Borek, @Zeus401, @Kiedyś Byłem Opór :(, @{MaNiAk}{Cs}{ZoNaTy}{^_^}, @NaturalnY, @topka, @.prest0, @Czakry nestle, @Mezo, @noswer, @Zielarz, @ŇĮČЌỖŴЎ (・⊝・), @Rac0, @<{R}u69se{K}>, @ASH1996, @LandrynCia Rezygnacje: Niestety ze swoich rang zrezygnowali: @Kiedyś Byłem Opór :(, @.::FocuS::., @NoMercy., @Viki<3, @Mary Jane <3, @F4NTOM, @Laleczka Chucky. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Najbardziej doceniane osoby ubiegłego miesiąca Kto dostał najwięcej reputacji w tym miesiącu? Spójrzcie na ss poniżej. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nutka miesiąca Przyszedł czas na nutę miesiąca. Tym razem jest to TKM - Laj Laj Laj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ranking wpisów na StrefoBox`sie Teraz pora na pokazanie naszych największych spamerów tego miesiąca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Aktualna lista Naszych serwerów ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Przerywnik dla partnerów naszej sieci! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Strefa śmiechu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Statystyki naszej sieci Forum: FanPage: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Myślę, że gazetka się spodoba. Miłego czytania. 5 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Najka Opublikowano 27 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Świetna robota! Gazetka na bardzo dobrym poziomie oby tak dalej 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 27 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Nawet spoko ta gazetka, ale jak dla mnie mogłeś zaczekać z nią do jutra i wstawić od razu wyniki elity sieci. Plus za robotę 1 Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 27 Lutego 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Dobra robota! Leci + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi