Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] - h0w

MajR0N

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: MajR0N
Nick oskarżonego: h0w
Powód skargi: Brak fundamentalnej wiedzy jako Opiekun UBT, brak umiejętności rozpatrywania demek, egoizm, brak argumentacji rozpiski.
Opis sytuacji: Cos od siebie
Data i godzina zdarzenia: 17/09/2026 okolo 10:00
Miejsce zdarzenia: forum, dzial poprzedniej skargi i DM
Dowody: Ponizej, DM przedstawie na koncu
Coś od siebie:

A więc tak. Temat został napisany, ponieważ absolutnie nie akceptuję decyzji Opiekuna UBT w sprawie mojej skargi, w której nieprawidłowo uzasadnił słuszność bana. Nie przedstawił swojej rozpiski ani nie uargumentował dlaczego te akcje podpadają pod spalone tylko poszedł "na skróty"

Więc od samego początku:

Rozpiska dema przez 2 UBT:

Spoiler

image.thumb.png.0df447d543d568fa0c1f915bf9d09ca4.png

image.thumb.png.b870106e6d100fc99bb0cece11ce5a8e.png

A tutaj argumentacja opiekuna UBT w skardze:

Spoiler

image.thumb.png.a126218d24ca2d5c8a79975c9c26dc1a.png

Przejdę do pkt 2, wyślę przy okazji klipa z akcji. Najpierw na 1.00x a potem na 0.5x, a potem na 0.25x. Klipy wysylam ja, a nie UBT, poniewaz przy odwolaniu w miejscu tych linkow pojawily się zlagowane nagrania, które nie powinny wogole być brane pod uwagę ze względu na swoją naturę.

DEMO:
https://megawrzuta.pl/awhr5hzh

https://streamable.com/s9yh96

Brak jakiegokolwiek agresywnego snapa. Sam ruch jest szybkim flickiem na przeciwnika, nie ma absolutnie tutaj mowy o snapie, co potwierdza sam ruch na spowolnionym tempie. Pierwszy błąd

Jako drugi argument: 

https://streamable.com/i0st9x

host_framerate 0.0005

Tutaj tym bardziej nie ma mowy o agresywnym flicku, nie wiem gdzie ty go tutaj widzisz. Jest normalny, plynny ruch. Agresywny flick absolutnie tak nie wygląda.

Teraz kolejny klip:
https://streamable.com/unzsnz

Nie musze nawet drastycznie spowalniac klipu aby pokazac, ze nie ma tutaj zadnych przeskokow a są zwykłe flicki

Co do twojej argumentacji o triggerbocie, to ciekaw jestem w którym dokładnie miejscu ten triggerbot jest? Ten pierwszy strzal ktory nie trafilem? Mozliwe, ale tak trigger nie dziala. 

Trzeci klip
https://streamable.com/tv1ssb

Zwykle flicki, nie rozumiem gdzie przeskoki tu są a tym bardziej trigger

Podstawowe demo, 5 minut, na którym nic absolutnie nie ma, a 3 członków UBT nie jest w stanie poprawnie je ocenić, a co dopiero Opiekun

Co do demo scannera to już tłumacze.

To, że wyświetliło się "DETECTED" nie oznacza, że w tym miejscu na 100% doszło do wykrycia cheatowania. Program nie jest w 100% dokładny, a sam autor na GitHubie opisuje jak należy traktować wydruk demo scannera:
image.png.7111dcd589e4df4b731cd025c729cf7d.png

Demo jest za krotkie na jakąkolwiek ocenę, to raz. Dwa, 3 DETECTED wyznaczniki nie są w 100% oznaką, że cheatuje. Programy nie mają 100% dokładności, powinniście o tym wiedzieć. Trzy - użycie słowa SHOULD oznacza, że nie jest program tak jak wspomniałem wcześniej w 100% pewny i trzeba takie akcje weryfikować

Na DM u h0w rozpisałem sytuację i odniosłem się do tego co napisał, bo było to dla mnie nie racjonalne, że nie dał swojej argumentacji tylko przedstawił sytuację na skróty.
Załączam cały DM

Na wstępie zaznaczam, że tak, poniosło mnie z wyzwiskami i z całym szacunkiem należy mi się upomnienie/kara na forum. Lecz wydaje mi się, że brak profesjonalizmu i egoizm Opiekuna również należy jakkolwiek ukrócić:

Odnosnie wchodzenia na zmiennym IP - nie bede wchodzil mając bana, to raz, a dwa była to swego rodzaju niepotrzebna zaczepka. 

Spoiler

image.thumb.png.84371b96b16108a0c5e0a2a157f6b0fb.png

image.thumb.png.8fc8fa127fbc61129eb50d51dcb8372f.png

image.thumb.png.bade4335bb9846a64ce1821091707121.png

image.png.ee775ca6694a9a54137a7860ebd6f903.png

Poczatek:

image.thumb.png.e2fecbab69ac70f6eeeed31f5d4da5d2.png

Takze z calym szacunkiem przepraszam za wyzwiska i wiem jakie niesie to za sobą konsekwencję. Po prostu mnie poniosło

A teraz przejde do  4.

Pisze o aimbocie to raz, bo w rozpisce są PRZESKOKI a nie triggerbot. Dwa, "takiej bzdury dawno nie slyszalem". To pokaz mi w takim razie sytuację jak aimbot wygląda jeśli jesteś taki mądry ;). Trzy, nie ma tutaj nigdzie triggerbota

Ode mnie to tyle, jako taki finalny dodatek zalaczam posrednią analiże z Claude Opus 5 . Proszę nie brać tego jako dowód lub wyrocznię, a jako pośrednią analizę
https://claude.ai/share/40f019f2-37f5-4795-a9bc-0d7a06ff61b4

Edytowane przez MajR0N
  • Lubię to! 1
  • Trzymaj się 1
  • Tak sobie 1
  • xD 2
  • Opiekun UBT CS 1.6

Na tym się zatrzymam. Chcesz udowodnić swoją rację a mam wrażenie ze nie przeczytałeś ze zrozumieniem co napisałem w skardze powyżej. Przeczytaj raz jeszcze a dopiero później rozbieraj gówno na atomy. Mam wrażenie że ktoś złapał Cię za rękę przy kradzieży a pisząc o odległości księżyca do słońca chcesz pokazać że jest zupełnie inaczej. Nie będę już więcej wchodził w konwersacje z Tobą bo można by się bawić. Ja Ci pisze o smooth aimie a Ty mi piszesz o flicku xD. Inne sieci nawet nie wchodzą z Tobą w jakiekolwiek konwersacje, a tu szukasz niewiadomo czego.

”Zwyczajne flicki, na spowolnienu nie ma przeskokow” dziwne żeby na spowolnieniu były widoczne przeskoki :facepalm:

• Lubię to! 1
  • xD 1

XDD1.png

• Użytkownik

"mylisz flicka z agresywnym snapem (sytuacja w górnym trupie skierowana na skrzynkę przy oknie) przy dużej odległości od oponenta oraz smooth w górnym trupie kiedy przed Ciebie wybiega 3 oponentów. "

A to co to jest? Wyrwane z pizdy?  Mowisz wprost o agresywnym snapie, gdzie ci wypunktowalem, ze t akiego nie bylo. Brakuje ci podstawowych fundamentow takich jak odroznienie normalnego, szybkiego flicka od snapa

Jaki smooth niby byl przy trzech oponentach? Napisalem WYRAZNIE ze to są zwykle flicki/tracking i jest to pokazane na demie i nagraniu. Wez przestan odwracac kota ogonem, bo widze, ze już nawet nie pamietasz co pisales i może wreszcie odnieś się do tego co napisałem wyżej, a nie zgrywasz ważniaka

Ego zabolało widze, nie potrafisz uargumentować rozpiski ani swojej wlasnej wstawić jak na UBT przystalo tylko opisujesz coś na skróty i myślisz, że masz rację, bo jesteś na randze Opiekuna

"Inne sieci nawet nie wchodzą z Tobą w jakiekolwiek konwersacje, a tu szukasz niewiadomo czego."

No ta, zachowujesz się jak jakiś gangsta i myślisz, że masz info od wszystkich sieci, na których mam bana. A prawda jest taka, że nic nie wiesz tylko zgrywasz cwaniaka i myślisz, że się przestraszę czy coś XDDD

"dziwne żeby na spowolnieniu były widoczne przeskoki"
"Na spowolnieniach nie ma przeskoku xdddd weź się nie ośmieszaj, żenada. Dziwne żeby na spowolnieniu były widoczne przeskoki xddd"

Widze ze absolutnie nie wiesz jak analizować demo i jak aimbot działa, bo głównie po to spowalnia się demo żeby zobaczyć czy nie było przeskoku celownika nagłego czy tam agresywnego.  Jak inaczej odroznisz ludzkie ruchy od mechanicznych, nie sprawdzajac na spowolnienu czy nie bylo sztucznego przeskoku lub jak ty to okresliles "agresywnego flicka" XD. Na 1.0x bardzo często właśnie oskarża się ludzi o aimbota, ale jak spowolnisz demko i przeanalizujesz to okazuje się, że nic tak naprawde tam nie ma 

"Zwyczajne flicki, na spowolnienu nie ma przeskokow”

Nawet na 1.0x nic nie ma, tak już dodam tylko

Edytowane przez MajR0N
  • Fuu 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Po sprawdzeniu obu skarg, odpowiedzi @ h0w `a  oraz ponownym obejrzeniu dema, nie widzę podstaw, żeby zmieniać wcześniejszy werdykt.

Ban zostaje. 

• Lubię to! 5
  • xD 1
  • Junior Admin
Junior Admin

skarga odrzucona.gif

• xD 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]