Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 20 Września Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 20 Września Pytający ---> @ Mr.Misialdo Odpowiadający---> @ Krisu97 Pytania zadane: 1. Jakie było Twoje pierwsze wrażenie po wejściu na StrefęSkilla? 2. Co sprawia, że nadal chce Ci się tutaj zaglądać i udzielać? 3. Z kim z forum najłatwiej byłoby Ci przegadać całą noc? 4. Kto według Ciebie ma najlepsze poczucie humoru na sieci? 5. Gdybyś mógł poznać jedną osobę z forum na żywo, kogo byś wybrał? 6. Jaka sytuacja ze StrefySkilla najbardziej zapadła Ci w pamięć? 7 Gdybyś mógł na tydzień przejąć dowolną rangę na forum, którą byś wybrał? 8. Jest ktoś, kogo kompletnie inaczej wyobrażałeś sobie przed pierwszą rozmową? 9. Kto według Ciebie potrafi najlepiej rozładować napiętą sytuację? 10. Gdybyś miał stworzyć trzyosobową ekipę z użytkowników forum, kogo byś do niej wybrał? 11. Jaka cecha najbardziej irytuje Cię u ludzi na forum lub serwerze? 12. Kto według Ciebie najbardziej zmienił się na plus podczas swojego pobytu na sieci? 13. Gdybyś mógł przywrócić jedną osobę, która już się nie udziela, kto by to był? 14. Z kim absolutnie nie chciałbyś znaleźć się sam w jednym teamie? 😂 15. Kto według Ciebie najlepiej pasuje do swojej obecnej rangi? 16. Jak myślisz, z czego najbardziej kojarzą Cię inni użytkownicy? OPISZ JEDNYM SŁOWEM: @ herka — ? @ Eli Saba Ta Hami — ? @ Reina — ? @ Kuba555 — ? @ rewka — ? TAK CZY NIE — BEZ TŁUMACZENIA: 1. Poznałem na tej sieci osobę, z którą chciałbym utrzymywać kontakt również poza internetem. 2. Jest ktoś na forum, kto pozytywnie mnie zaskoczył. 3. Pokłóciłem się kiedyś z kimś o kompletną głupotę. 4. Przyjąłbym wyższą rangę, gdyby mi ją teraz zaproponowano. 5. Jest osoba, której zachowanie na forum mocno mnie irytuje. 6. Zdarzyło mi się ocenić kogoś zbyt szybko. 7. Brakuje mi przynajmniej jednej osoby, która kiedyś regularnie się tutaj udzielała. 8. Mam osobę na sieci, której powiedziałbym coś, czego nie napisałbym publicznie. 9. Gdybym mógł cofnąć czas, zachowałbym się inaczej w jednej z sytuacji na forum. 10. Myślę, że za rok nadal będę aktywny na StrefieSkilla Jakie było Twoje pierwsze wrażenie po wejściu na StrefeSkilla? Jaksobie dobrze przypominam… na serwer dd2 jak wszedłem pierwszym raz to wiedziałem że bede zaglądać częściej, spodobał mi się poziom gry i super atmosfera. Jeżeli chodzi o forum, no tu dołączyłem troszkę później niż do gry i przede wszystkim spodobała mi się spora aktywność ludzi, nie tylko tych z serwera ale też z poza niego. Większa kultura niż ta z serwera i ogółem bylem miło zaskoczony. 🤪 Co sprawia, że nadal chce Ci się tutaj zaglądać i udzielać? Przede wszystkim jest Dużo przeróżnej aktywności i dużo rozrywki przez co człowiek się integruje z innymi użytkownikami i dzięki temu zapomina na chwilę o prawdziwym życiu . Z kim z forum najłatwiej byłoby Ci przegadać całą noc? No tu jest sporo osób z którymi przegadalbym całą noc, ale które mi teraz przychodzą do głowy to napewno @ Mr.Misialdo @ Grubciooo @ Młodyy @ NiusiA Kto według Ciebie ma najlepsze poczucie humoru na sieci? Zdecydowanie @ Mr.Misialdo Gdybyś mógł poznać jedną osobę z forum na żywo, kogo byś wybrał? Jaguar Jaka sytuacja ze StrefySkilla najbardziej zapadła Ci w pamięć? Może śmiesznie ale najbardziej jak DaddyMayha zdenerwowany mówił ze pojedzie do miśka połamać mu kości 😂 Gdybyś mógł na tydzień przejąć dowolną rangę na forum, którą byś wybrał? Osobiście jest mi dobrze tak jak jest, ale jak już miałbym wybierać to na tydzień wskoczył bym w rangę właściciela 😁 Jest ktoś, kogo kompletnie inaczej wyobrażałeś sobie przed pierwszą rozmową? Niech będzie @ MR.ALBAN - myślałem że jest królem Albani a to NIEZWYKŁY żartowniś 🤪 Kto według Ciebie potrafi najlepiej rozładować napiętą sytuację? Jaguar Jaguar swoimi głupimi pomysłami😅 Gdybyś miał stworzyć trzyosobową ekipę z użytkowników forum, kogo byś do niej wybrał? Michał83 swoimśmieszkowaniem, creativ bo po prostu dużo gada i jaguar Jaka cecha najbardziej irytuje Cię u ludzi na forum lub serwerze? Brak poczucia humoru lub potocznie jest to osoba sztywna Kto według Ciebie najbardziej zmienił się na plus podczas swojego pobytu na sieci? Creativ dzieki mnie pije jedno piwo mniej dziennie Gdybyśmógł przywrócić jedną osobę, która już się nie udziela, kto by to był? Oczywiście ze @ old Z kim absolutnie nie chciałbyś znaleźć się sam w jednym teamie @ herka - bo wszystko by było na mojej głowie😂 Kto według Ciebie najlepiej pasuje do swojej obecnej rangi? @ Rh. @ MR.ALBAN @ h0w Jak myślisz, z czego najbardziej kojarzą Cię inni użytkownicy? Najbardziej kojarzą mnie za mojego wspaniałego Aima 🤪 OPISZ JEDNYM SŁOWEM: @ herka — piękna @ Eli Saba Ta Hami — odważny @ Reina — Nie znam @ Kuba555 —BOTEK @ rewka — śmieszek TAK CZY NIE — BEZ TŁUMACZENIA: 1. Poznałem na tej sieci osobę, z którą chciałbym utrzymywać kontakt również poza internetem. 2. Jest ktoś na forum, kto pozytywnie mnie zaskoczył. 3. Pokłóciłem się kiedyś z kimś o kompletną głupotę. 4. Przyjąłbym wyższą rangę, gdyby mi ją teraz zaproponowano. 5. Jest osoba, której zachowanie na forum mocno mnie irytuje. 6. Zdarzyło mi się ocenić kogoś zbyt szybko. 7. Brakuje mi przynajmniej jednej osoby, która kiedyś regularnie się tutaj udzielała. 8. Mam osobę na sieci, której powiedziałbym coś, czego nie napisałbym publicznie. 9. Gdybym mógł cofnąć czas, zachowałbym się inaczej w jednej z sytuacji na forum. 10. Myślę, że za rok nadal będę aktywny na StrefieSkilla. Poznałem na tej sieci osobę, z którą chciałbym utrzymywać kontakt również poza internetem Nie Jest ktoś na forum, kto pozytywnie mnie zaskoczył. Tak Pokłóciłem się kiedyś z kimś o kompletną głupotę. Nie Przyjąłbym wyższą rangę, gdyby mi ją teraz zaproponowano. Nie Jest osoba, której zachowanie na forum mocno mnie irytuje. Tak Zdarzyło mi się ocenić kogoś zbyt szybko. Tak Brakuje mi przynajmniej jednej osoby, która kiedyś regularnie się tutaj udzielała. Tak Mam osobę na sieci, której powiedziałbym coś, czego nie napisałbym publicznie Tak Gdybym mógł cofnąć czas, zachowałbym się inaczej w jednej z sytuacji na forum. Nie Myślę, że za rok nadal będę aktywny na StrefieSkilla Tak 4 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 20 Września Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Września Dobra robota, przyjemnie się czyta 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 26 Września Moderator Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 26 Września Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi