Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 21 Września Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Września Co chciałbyś dostać na swoje ostatnie urodziny ? 4 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 21 Września Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Września Ładną trumnę 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 21 Września Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Września Ładną urnę 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 21 Września Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września Hmmm. W sumie nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Ciekawe pytanie. Chapeau bas, bo skłoniło mnie do fajnego myślenia. Jako 36 letni facet raczej znajomi by mi dali albo dobry i drogi zegarek, albo jakąś dobrą whisky. Jednak najbardziej chciałbym dostać coś, co nie jest po prostu przedmiotem, tylko daje mi poczucie: „ktoś naprawdę mnie zna”. I gdybym miał wskazać jedną konkretną rzecz, byłby to chyba kilkudniowy wyjazd/przeżycie w fajnym, spokojnym miejscu — najlepiej z naturą, swobodą i kimś bliskim — przygotowany specjalnie pode mnie, a nie standardowe „hotel + restauracja” z jakiegoś gotowego "katalogu prezentów" i chyba właśnie taki prezent (wspomnienia, doświadczenia, szczęście) chciałbym zabrać do grobu 3 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 21 Września Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 21 Września Bon i lot na operacje tam gdzie leczy się czołówka WallStreet, a nóż by nie były ostatnie 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Września Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Września Skoro byłyby to ostatnie urodziny to na pewno nic materialnego, tylko jakieś “przeżycie” jakąś “atrakcje” np. Lot w kosmos ;D, albo najlepiej jakaś fajna zagraniczna wycieczka z najbliższymi osobami. 2 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 22 Września Moderator Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Września Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi