Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 22 Września Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Września Czy obawa przed opinią innych ludzi często powstrzymuje Cię od działania? 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Września Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Września Nie Nawet dziś miałam zabawną sytuację w biurze, że wszystkich zatkało.. gdy właśnie wyraziłam swoją opinię i zapadła dłuższa cisza z tego powodu (chyba każdego zmitło) kierownik zmienił plan działania wobec tego, a kolega aż musiał wyjść się przejść, bo moje zdanie nie było mu na rękę Tak wiedziałam, że reszcie może się to nie spodobać, but i don t care (:;; 2 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 22 Września Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 22 Września Nie 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 22 Września Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Września Nie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rozkosz1 Opublikowano 22 Września Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września Nie, (mam wyje*ane za przeproszeniem) bo nikogo w dzisiejszych czasach ludzi nie obchodzi a niestety ludzie tacy są 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 23 Września Moderator Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 23 Września Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi