Admin CS 1.6 ONLY DD2 KOJOT Opublikowano 24 Września Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 24 Września Nick:KOJOT Imię:Krzysiek Wiek:26 SteamID:STEAM_0:0:960386526 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: NIE Doświadczenie z amx[1-10]:5/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/kojot/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:TAK Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: 1.Spędzam bardzo dużo czasu na serwerze 2.Mam bardzo dobry kontakt z innymi graczami 3.Jestem komunikatywny 4.Często w godzinach, wczesnorannych i po 24:00 nie ma żadnego z adminów (co zrozumiałe), ja jestem dostępny zarówno rano w dzień jak i w nocy. Kontakt:discord:xascarxx Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:TAK 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 24 Września Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Września Jestem na tak. +Komunikatywny. +Bezkonfliktowy. +Aktywny co widać po GT. 1 Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 24 Września Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Września Oczywiście, że na tak 🙂↕️ + GT, ostatnio bardzo aktywny + Kulturalny + Miły i sympatyczny Takiego admina to ze świecą szukać 🤪 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ŚlimakNaDopalaczach Opublikowano 24 Września Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września Jestem na TAK Wiek 26 lat w tym wieku w CS-ie ma się już plecy do wymiany, ale przynajmniej nie mutuje mikrofonu w połowie zdania. Godziny: Chce pilnować serwera po północy i nad ranem. Albo cierpi na bezsenność, albo to idealny nocny stróż, jakiego potrzebujemy. GT: Przegrał u nas tyle czasu, że pewnie zna na DD2 każdy piksel i teksturę na pamięć. AMX wprawdzie 5/10 pewnie potrafi tylko zbanować i zmienić mapę, ale z takim zapałem szybko ogarnie resztę komend. Brać go, zanim znajdzie dziewczynę lub inne hobby 1 1 3 Odnośnik do komentarza
URLOP Eli Saba Ta Hami Opublikowano 24 Września URLOP Udostępnij Opublikowano 24 Września Oczywiście, że na tak + GT, ostatnio aktywność poszybowała w górę! + Kulturalny jak się nie zapomni + Pomocny dla graczy + Przestrzegający regulaminu serwera Takiego admina to ciężko znaleźć, a na pewno zmniejszy to spam na u@ o haxach, ale mamy Cię na oku -.^ 1 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 Krisu97 Opublikowano 24 Września Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 24 Września Tak, Tak, Tak ! Ode mnie 3x TAK Kulturalny, często jest na serwerze, i chłopak jest komunikatywny 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 24 Września Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Września @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 24 Września Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 24 Września +GT +Wiek +Chęci Na tak 1 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 24 Września URLOP Udostępnij Opublikowano 24 Września Na Tak +GT +Aktywny +Kultura +Ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 24 Września Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 24 Września +gt +wiek +kultura +ogarnięty +miły Jestem za daniem szansy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik diament Opublikowano 25 Września Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września +gt +wiek +kultura Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 25 Września Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 25 Września GT wypchane po brzegi, brak problemów na serwerze, społeczność serwerowa zna i lubi - brak jakichkolwiek przeciwskazań. Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kuba555 Opublikowano 25 Września Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września No nie wiem. Coś tam się pruł do mnie na serwerze Młodyy, 25 Września (edytowane) 4.12 Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub "nie" będą usuwane/ukrywane, powinny one posiadać minimum 3 argumenty. 4.13 Zakazuje się pisania postów typu: "Neutral", posty będą kasowane/ukrywane oraz nie brane pod uwagę. Edytowane 25 Września przez Młodyy Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 Rezzz Opublikowano 25 Września Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 25 Września Dajmy chlopakowi szanse +GT +wiek, jest młody ma okazje sie sprawdzić +kultura +- amx do nadrobienia jeśli nie to pała i nie przechodzisz dalej xD na chwile obecną jestem na tak ale niech ci nie wejdzie do głowy woda sodowa i poczucie władzy że mozesz wszystko. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 25 Września Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Września Okres próbny 2 tyg. Odbierz rangę w odpowienim dziale i zgłoś się po flagi do @ Trivor Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 25 Września Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Września Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi