Użytkownik clyr00 Opublikowano 30 Września Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Września Cześć, gram tutaj od lat, ale od ostatniego czasu na nowym nicku: K4Records, jest to moja nazwa Artysty, na której tworzę nutki, Tekst piszę w 100% sam, vocal generuje AI a całość sklejam z różnych urywków bo generatory generują to w sposób że mi się nie podoba do końca (Jedną piosenkę potrafiłem wygenerować 300x i ją tyle razy przesłuchać zanim wyszła) Chciałem zaprosić do posłuchania, a jak się komuś spodoba miło będzie gdy zostawicie suba UWAGA tematyka piosenek to głownie motoryzacyjne 18+ w większości piosenek padają wulgaryzmy, więc jak ktoś nie przepada to wiadomo Udało mi się już w sumie osiągnąć ponad 3 mln odsłuchań łącznie na yt i spotify, mam nadzieje że komuś wpadnie w ucho Pozdrawiam Youtube: https://www.youtube.com/@k4records_pl Spotify: Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano Piątek o 05:07 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Piątek o 05:07 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi