Moderator Mr.Misialdo Opublikowano Sobota o 18:10 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:10 Do jakiego wieku wierzyliście, że to Mikołaj przynosi Wam prezenty? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Xi Jinping Opublikowano Niedziela o 16:27 Użytkownik Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:27 Przestałem wierzyć w Mikołaja jakoś w podstawówce, ale szczerze? Dzisiaj, jako dorosły człowiek płacący rachunki, chętnie odnowiłbym tę znajomość. Chętnie uwierzę nawet w Zębową Wróżkę i podatkowego elfa, byleby tylko ktoś znowu zaczął sponsorować moje zachcianki. 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano Niedziela o 17:43 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:43 7 lat, mój chrzestny przyjechał przebrany za św. Mikołaja i go rozpoznałem, po czym schowałem się pod stołem i rozpłakałem się 1 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano Niedziela o 18:05 Moderator Autor Moderator Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:05 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi