Użytkownik∙ Marves Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Jaki jest jeden główny powód, dla którego żyjesz? Uzasadnij dlaczego. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Teraz głównym powodem jest moja przyszła żona. Dlaczego dlatego że bardzo mocna ja kocham i odwzajemnia moja miłość na dobre czy także zle. Nie wyobrażam sobie życia bez niej. Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 1 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Apator! Nie ma co tu uzasadniac, tak bylo i bedzie z pokolenia na pokolenie. Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Życie jest powodem dla którego żyje, proste Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Żyje sama dla siebie, a przede wszystkim dla mojego małego geniusza zła Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 żyję ponieważ mam w życiu cele do których dążę Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Użytkownik SLEPNAC OD SWIATEL Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Żyję bo nie stać mnie na trumnę Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Marca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Oczywiście,, ktoś musi męczyć Trivora xd (aleem wsm to musi być jakiś powod? Noo urodziłam sie i zyje po po prostu i tyle) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ESL Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 już nie żyje jako ja tylko żyje we mnie Jezus Chrystus i to on Kieruje moim życiem . 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 1 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Żyje to żyje po to się chyba urodziłem. Zresztą ktoś @Wredzia. musi denerwować Odnośnik do komentarza
Użytkownik Quastic Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 ArcyBM Ty wibrunie XD Zyje bo zyje Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Żyje bo się urodziłam... A bezsensu być głupcem aby je sobie odbierać <3 Moja malutka córeczka nadaje sens mojego życia <3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TerroR. Opublikowano 2 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Nie żyje umarłem już dawno Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 2 Marca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi