Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 4 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Imię: Kacper Wiek: 19 za 11 dni Jaką dyscypliną sportu chciałbyś się zająć: Piłkę nożną, a potem się pomyśli nad innymi. Dlaczego Ty: Dlatego, że wieczorami nie mam co robić i mogę ogarnąć konkursy itp. Nie będę się rozpisywał, bo tak szczerze nie ma co . Zapoznałem się z regulaminem Ligi Typera [Tak/Nie]: Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 4 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Na Wielkie NIE -czas na forum -slaba aktywnosc -zachowanie +wiek Zobaczyles,ze ktos zlozyl podanie na Typer I mial duzo na Nie I tez tak chcesz? Wczesniej byla liga I jakos W niej sie nie wypowiadales Wiec? Man jeszcze jedna wiadomosc od niego na pw to jak ktos z gory chce to dam ssa to pisze.. Edytowane 4 Marca 2019 przez NoMercy. 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 4 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Na tak + dwóch typerów zawsze się przyda + wiek + dobre chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 4 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Tak, + Staż + Aktywność + Wyglądasz na ogarniętego chłopaka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 4 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 na TAK +Wiek +Ogarnięty +Drugi zawsze się przyda Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 5 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Można dac szansę + Drugi typer się przyda + staż + wiek + aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 5 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi