Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 4 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Imię: Patryk Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ chcę pomóc Obecnemu opiekunowi ,graczom ,oraz zdobyć doświadczenie, które mi się napewno przyda Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: CS:GO MOD, Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Nie, ale zawsze jest ten pierwszy raz , Znajomość amxx i panelu (0-10):7-8, Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Jasne , Coś o sobie: No ,cóż mam o sobie powiedzieć mieszkam w małej mieścinie w Województwie Dolnośląskim ,pracuje sobie jako Przedstawiciel Handlowy .Lubię grać w cs-a ,w piłkę ręczną itp. ,jestem bardzo pomocny ,interesuję się kryminalistyką , militariami oraz oglądam Anime ( jak widać po moim banerze ). Większość wolnego czasu spędzam na serwerze CS:GO MOD. Edytowane 4 Marca 2019 przez TabuQ Źle skopiowany wzór. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 5 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Jestem za daniem Ci szansy na okres próbny. + Chęci do pomocy + Wiek + Wydaje się spoko osobą + Wsparcie finansowe -/+ doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 5 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 jestem na tak +wiek +hajs +no lifer 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 5 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Jestem na tak +wiek +kaska +sporo gra na serwerku 1 TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 5 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Na Tak -+ Aktywność na forum +Wiek +Hajs +Gt masz dobre 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik SZYKI DZIKI :D Opublikowano 5 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Zdecydowanie na TAK!!! +Wiek +GT +$$$$ + Chęci + Spoko mordka :p 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Marca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi