Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UB] drugi ban w tym tygodniu, dzień po dniu.

love is painful

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z Cs'a: love is painful

Admin banujący: chciałbym wiedzieć, chyba Avaria, nie jestem pewien.

Serwer: CSGO MOD

Data zdarzenia: 08.03.2019 18:23:25

Opis sytuacji: drugi ban podczas gry, tym razem bez ssow. 2 dni temu dostalem z ssami i dostalem unbana (banowal mnie wtedy TabuQ), wczoraj banowal chyba Avaria Error, nie mam pojecia. Nie dostalem ssow, mimo to sie odwoluje.

Link do bana z amxbansa : http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6148

Wycinek bana z konsoli: 
BUILD 1631 SERVER (0 CRC)
Server # 66
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : love is painful 
[AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 1795930631 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 176.96.170.15 ' 
[AMXBans] =============================================== 
Commencing connection retry to 91.224.117.48:27075
Connecting to 91.224.117.48:27075...
Trying p48/auth3/revEmu... 
Connection accepted by 91.224.117.48:27075
* Przywileje ustawione 
Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.

wrr.png.3f8bd5f5a5ed3514f527c8c3b22ae02e.png

dodaje ssa konsoli, jesli to cos pomoze. licze na szybkie rozpatrzenie, i unbana. wstawiam dopiero dzisiaj, bo wczoraj po otrzymaniu bana strona byla nieczynna, a na gg nikt mi nie odpisal.

• Użytkownik∙

http://d1.hltv.org.pl/srv54570/HLTV-1903081817-css_mirage_go.dem.zip             

chop zaczyna od 4:08 i konczy na zakrecie na midzie skad wiedzial ze jest na zakrecie? przeciez bardziej podobne moglo byc, ze gosc mogl na A kampic lolz 

1:07 zaczyna sie akkcja, zobacyzl przeciwnika 1:17 zobaczyl przez sciane ze gracz ucieka przez sciane to juz chcial go gonic, nie spodziewal sie, ze cofnie dlatego tez cofnal bo wiedzial gdy go zrashuje to zginie.
2:07 tu celownik uciekl na skrzynke gdzie stoi przeciwnik, zaraz potem 2:08 przyczajka przez sciane co zamierza zrobic przecziwnik 

http://d1.hltv.org.pl/srv54570/HLTV-1903081752-css_dust2.dem.zip

18:15 celownik po strzalach odrazu polecial na/nad glowe? dziwne 
10:46 gracz jest schowany (avaria), love 10:49 zaczal patrzec sie w sciane? czekal na moment?  nie bal sie, ze ktos mu zaraz z lewej strony wyjdzie, ewidentnie przez sciane patrzy na gracza. 

18:23 tu sie ekran trzesie 

• Lubię to! 1

TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ??

2.png

• Użytkownik

Pierwsza zasada, nigdy nie opisuj demka. Zaraz na wszystko odpowiem, bo już jadę do domu. 

• Użytkownik

4:08 - chodzi Ci o tego typa w drzwiach schowanego? prosta zagrywka, jakbys gral dlugo to bys wiedzial, ze gracz moze sie skampic, Ty wezmiesz pake, on chwile poczeka i zrobi Ci plecy. mialem troche czasu, wiec wolalem sprawdzic wszystkie miejscowki. po prostu inteligencja in game ;)

1:07 i 2:07 - co do 1:07 nawet nie wiem o co Ci chodzi, jesli o to wyjscie na schody zbyt "agresywne" to po prostu chcialem go zabic nim sie schowa, potem poszedlem na drugi bs, zeby miec jakakolwiek szanse na ugranie rundy, nie wiedzialem ze koles byl low.

2:07 - zapewne chodzi Ci o moment, gdy stoje na shortcie, a on na bsie - naturalna reakcja, zobaczylem go wiec chcialem przeflikowac, ale uciekl. 2:07 też nie wiem dokładnie o którą rundę chodzi, bo w drugiej jest chwila w slow-mo. jeśli ta druga to dla mnie bezsens, niczego podejrzanego tam nie ma, ale no to strzelanina z Tobą, więc zapewne czituję.

10:46- XDDDDD, śmieszny moment, tylko tyle mogę powiedzieć. Jadłem wtedy, dlatego się tak ustawiłem, żeby mnie nie było widać, ale żebym mógł kogoś zabić ewentualnie. Jak ktoś miał wyjść mi z lewej, skoro był tam ct? Nie myślisz logicznie. A wtedy Cię nawet nie widziałem, mimo, że zauważyłem, że stałeś tam na demku. Taka sytuacja.

18:15 - a Ty gdzie celujesz? w stopy? wiadomo, że po zabiciu riflera może tam być jeszcze snajper, więc jako, że chcesz go zabić jak najszybciej, to celujesz w głowę.

18:23- to nie trzęsienie ekranu, tylko normalne strzały i odrzut.

Powiem Ci jedno, bo chyba jesteś nowym adminem, i nie wiem czy miałeś wcześniej do czynienia z rolą admina na serwach: jeśli ktoś robi 12:0, nie znaczy, że czituje, jeżeli ktoś strzela jakieś kosmiczne flicki, nie znaczy, że czituje, bo może mieć skilla, albo po prostu farta. Grałeś ze mną dużo na tym serwie ostatnio, i widziałeś, że czasami zamulałem strasznie i ciągle /rs, bo jestem chory, wiadomo gorszy refleks etc. ale nie o to chodzi. Obejrzyj demko kilka razy, dopóki nie jesteś pewien na 100%, nie banuj. 2 dni temu dostałem bana od TabuQa tak samo, bo zacząłem mu strzelać chore banie w kilku rundach, tyle, że z ssami. W Twoim przypadku chyba było tak samo, nie mam nic do nikogo z administracji, tym bardziej do Ciebie, bo gramy na jednym serwerze i lubię rywalizację. Ale gram w 1.6 jakieś 6 lat, i tyle razy dostałem niesłusznego bana, że to głowa mała, po wstawieniu ssów zawsze było okej. No mam nadzieję, że dostanę unbana, bo imo byłoby to niesprawiedliwe, gdyby dostać drugiego perma, mimo że za pierwszym razem dzień wcześniej dostało się unbana. Nawet jeśli ktoś by czitował- chyba pierwszy ban odsunąłby go trochę od czitowania, nieprawdaż?

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Pusta reakcja, ale odpowiedzieć nie odpowie. :v

• Użytkownik

To nie wiem, napisze mi ktoś czy ub czy nie?

• Użytkownik

Więc czekam.

• Użytkownik∙
  • 4.08 - Troszkę dziwna akcja bo. Twierdzisz, że sprawdzałeś miejscówki, na tym środku nie do końca sprawdziłeś miejsca np: kartony od razu poleciałeś na zakręt. -/+b
  • 1.07 - Normalna akcja -b
  • 2.07 - Widział gdzie poleciał przeciwnik, więc doskonale wiedział gdzie jest i po prostu czekał na jego ruch w stronę rozbrajania paki, jak dla Mnie czysto czysty wart, że wychylił wtedy gdy On szedł -b dowód kiedy widać rywala

Drugie demko:

• 10.46 - Widział gracza jak wchodził po schodach na galę więc wszedł Sobie za skrzynkę i czekał, nie wydaje Mi się by patrzył na gracza przez tą skrzynkę po prostu był tam wcelowany bo wiedział gdzie jest gracz i w razie wuu był w gotowości. Czemu nie patrzył pleców ? Bo był drugi gracz z jego teamu który je obstawiał..-b
  • 18.15 / 18.23 - Jak dla Mnie normalne strzały troszkę, zastanawiał Mnie ten przeskok ale możliwe że to przez hltv.. -/+b

Jak dla Mnie czysto, nie będę nadawał bana jeżeli nie ma wystarczających dowodów. 

• Lubię to! 1

4HUDjqm.png

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Gracz Odbanowany.

QYJRfSJ.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]