Użytkownik No Name [GEW] Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 No Name [GEW] Nic z cs Admin : Rac0 powod ? Gram średnio gdybpozwala mi czas kto kojarzy ciagle mam ten sam nick i raz idzie lepiej raz gorzej a dostałem bana za to ze ogarniam awp ? Żadnego kicka nie miałem podoba mi się ten serw i chciałbym na niego wrócić data bana : 9.03.2019 17 30 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Z tego co widzę dostałeś ss'y więc je wstaw i dostosuj się do wzoru Twój ban: http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6256 Wzór: Odnośnik do komentarza
Użytkownik No Name [GEW] Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Nie ogarniam sssy . Niewiem jak to się robi nigdy się nigdzie nie odwoływałem . Ten serw mi pasuje wykupiłem sobie svipa. Gdyż mam teraz wolne a ktoś kurwa daje bana za free ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) wejdź: C:/Program Files/Cs 1.6/cstrike_polish (i szukaj 5 ss'ów) albo Wpisz w google jak znaleźć ss'y cs 1.6 Edytowane 9 Marca 2019 przez Zmiksowany Odnośnik do komentarza
Użytkownik No Name [GEW] Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) https://www18.zippyshare.com/v/uAXu7bJv/file.html i co widać nic nie widać ban za free za to ze padam ? ? Czekam na odp. Edytowane 9 Marca 2019 przez No Name [GEW] Odnośnik do komentarza
Użytkownik No Name [GEW] Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 To jest to ... dlatego nie rozumiem powodu za co ban .... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi