Użytkownik green721 Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Twój nick:Blow721 Nick osoby oskarżonej:ZmiksowanyPowód (opis sytuacji) : Zostałem zbanowany nie posiadam SS napisałem odwołanie od Bana wiec zostaje Demka Ubt w niewygodnej sytuacji Zamknął temat i powtarza BRAK SS = BAN śmiech na sali po napisaniu że boi się wstawienia Demki zamyka temat wiec chyba wy macie coś do ukrycia nie ja Dowody: Miejsce zdarzenia: Coś od siebie: Czekam na rozpatrzenie tego konfliktu bo jestem czysty inaczej bym nie pisał skargi oraz odwłania od bana Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 My coś mamy do ukrycia ? Nie dostaniesz UB dopóki nie wstawisz ss'ów które zostały Ci zrobione na serwerze proste. Twierdzisz, że jesteś czysty posiadając nie legit programy na Swoim kompie + nie dajesz wejść do kosza. Nie mam zamiaru się z Tobą użerać. Nie wstawisz ss'ów nie otrzymasz UB. Wracając do rozpisania demka, z jakiej racji banujący ma je rozpisać ? Bo powiesz, że nie dostałeś ss'ów ? Śmieszne... Co drugi gracz spalony na ss'ach by potem robił to Samo co Ty i twierdził, że ich nie dostał. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 9 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Bezsensowny temat. Wystarczy zajrzeć do regulaminu. Brak ss = brak ub. Proste. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Użytkownik green721 Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Chłopie gram dłużej w tego CS niż ty i byłem właścicielem 2 serwerów jednego jestem dalej i wiem że nie raz zdarzały się przypadki że ktoś nie dostał SS i tak samo jest z demkami że też nie raz się nie nagrywają wiec najwidoczniej jesteś za mało kompetentny na to stanowisko jeśli nie wiesz a programy że są na moim komputerze to nie znaczy że ja ich używam bo w CS gra również mój brat na moim Laptopie I NIE WIDZIAŁEŚ ZE NA NICH GRAM TO NIE GADAJ GŁUPOT BO TO CO MÓWISZ TO SIĘ NAZYWA POMÓWIENIE To co mam w koszu to chyba nie należy do serwera miałem ta zdjęcia i dokumenty których nie powinien nikt widzieć wiec szukane było w Folderze CS I po to też sa demki a ty w niewygodnej sytuacji zamykasz temat dorośnij chłopcze Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 9 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Panie, idź pan w .... Dziecinne tłumaczenie się. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 10 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Dostałeś ss'y, nie wstawiłeś ich, więc nie masz ub. Oczekujesz, że ubt sprawdzi demko, bo ty puściłeś bajeczkę, że nie dostałeś ss? Skarga nie słuszna. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 10 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi