Użytkownik [Rambo] Opublikowano 11 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Nick z Cs'a:Gigw Admin banujący:TabuQ Serwer:Cs Go mod Data zdarzenia:Teraz Opis sytuacji:Zabiłem go przez sciane i się spłakał , nawet na mnie nie patrzył , powód WH+ANTY-SS skąd ty to bierzesz? jest wgl takie coś jak anty ss? mogles mi dopisac jeszcze aimlock , mam nadzieje ze OPIEKUN serwera poniesie konsekwencje nie zna się na rzeczy. Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) :http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6531 Wycinek bana z konsoli: Mysle ze zbedne Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 11 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Kolego Sam przyznałeś się do WH , dodatkowo wpatrzyłeś się w drzwi gdy dopiero tam podszedłem.Może to potwierdzić Administrator który cię spectował @AVARiA ERR0R. Spoiler 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik [Rambo] Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Hahahah ty na poważnie? To był sarkazm jesli ciągle Cię pytają w kółko i to samo to idzie kur*icy dostać , co do akcji skanowałem maina patrzyłem mida i troche CT podbieglem do drzwi i skanowalem siadlo lecialem dalej , wytłumacz mi jak działa anty-ss bardzo mnie to ciekawi Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 11 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 @TabuQ 24h na rozpiske 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 11 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Link do dema:http://d1.hltv.org.pl/srv54570/HLTV-1903111823-css_cache.dem.zip Podejrzane momenty: 1:57 Słyszy po prawej a i tak idzie na respa zabić drugiego ( niewiedział ,że jest afk) 14:12: Zaczyna skanować main /patrzeć mida aż w koncu robi fullauto w drzwi gdzie mnie niesłyszał Odnośnik do komentarza
Użytkownik [Rambo] Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Aleś rozpisał ohoho , nie chce mi się coś zaladować demko do 1:57 się nie odniose bo nie pamietam akcji a 14:12 patrze mid main i CT skanuje czasami maina wiec nigdzie nie widać i slychac podbiegam pod drzwi skan wykryty wiec skanowałem dalej Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 12 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Zbyt słabe dowody. Przejrzę całe demko dajcie mi chwilę. Pierwsza akcja - mógł wcześniej wiedzieć że gość jest afk Druga akcja - zwykły skan. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 12 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi