Użytkownik BanneD Opublikowano 15 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Przygotowałem dla was spray wiem,że prosty ale tak zrobiłem dlatego że będzie lepsza jakość w grze Później podrzucę wam gotowy Plik do wklejenia tego "sprayu" do folderu z cs! Clear Boy Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 15 Marca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 mogles juz zrobic pare tych spray chociaz,, aa nie caly temat i to tylko na jeden ;v poswiecil bys troche czasu na tooo i zeby bylo z czego wybierac 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 15 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Coś takiego raczej nie wyjdzie, cs 1.6 bardzo psuje jakość i pewnie tego "BO SKILL JEST W NAS" nawet widać nie będzie :VV TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 19 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 5 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi