Użytkownik Rac0 Opublikowano 15 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Nick: Rac0 . Wiek: 22.Czas spędzony na forum: Dość spory czas. Mam nadzieję że wystarczyDoświadczenie w ocenianiu: W skali od 1-10 / 5.Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Tak byłem już UB i to nie raz ,również zajmowałem się UB Sourcebans w serwerach cs go.Dlaczego Ty?: Ponieważ jestem osobą doświadczoną miłą i ogarniętą oraz odpowiedzialną na to stanowisko , myślę że moja pomoc się przyda.Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: Od rana do wieczora z przerwami , jak jestem w pracy to śledzę różne tematy na telefonie na forum a w domu na komputerze dłużej.Parę słów o sobie: Mam na imię Łukasz jestem z okolic Gdańska. Posiadam świetną pracę którą bardzo lubię i uwielbiam poznawać nowych znajomych, a zwłaszcza na tym forum moim ulubionym , po za tym mam bardzo fajną dziewczynę .Będziesz oglądać demka?: Jak będzie trzeba to oczywiście Miejsce na 5 reklam Sieci: Reklamy dodam jak wrócę, w innym dziale ,ponieważ mam troszkę więcej dzisiaj pracy ale to tylko dziś i nie za bardzo mogę teraz pisać na innych forumach reklamy bo byle czego nie można napisać a ja muszę zrobić reklamy bardzo estetycznie i dobrze .Pozdrawiam. P.S Obiecuję że nie zawiodę i dodam reklamy Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 15 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Można dać Szanse +Znany +Wiek +amx -+ Reklamy ale na pewno wrzuci ! 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 15 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Na nie -czas online -reklamy -mało co widać Cię na forum 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 15 Marca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 na razie na nie z powodu ostatniej rezygnacji ;v - " Powód: Za duża ilość administracji " jak cos Ci sie nie spodoba w UBT to tez zrezygnujesz tak o z powodu ze jest osoba co sie Tobie nie podoba lub cos w tym stylu? -fajnie ze sledzisz forum, ale na telefonie demka nie obejrzysz ;v -/+ doswiadczenie z 10 miec 5 to tak pol na pol z tym, Czekamyy na reklamyy 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 16 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Na nie +/- czas na forum -reklamy -nie znam cię nawet - co za tym idzie, nie widać cię na forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Na nie -staż na forum -reklamy -jesteś za mało aktywny. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Nie, - Aktywność na forum - Reklamy - Posty (Aktywność w tematach) Odnośnik do komentarza
Użytkownik xenqq Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 dalej brak reklam, aktywność na forum, słabe doświadczenie. Jestem na nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 - Brak reklam. - Słabiutkie doświadczenie - Aktywnością nie świecisz a w regulaminie wyraźnie jest napisane: 14. Posada BlackListed jest dobrowolna, jednak wiąże się z obowiązkową aktywnością na forum jak i serwerach. Na tą chwilę odrzucam podanie, zapraszam jak poprawisz aktywność i podejdziesz do tego na poważnie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 16 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi