Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Nick:Mary Jane <3 Wiek (dokładna data urodzenia): 23.06.1992r. Parę słów o sobie:Jestem Patryk mam 26 lat obecnie pracuję poza granicą naszego kraju lubię sport oraz wędkarstwo. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?:Po pracy non stop jestem na forum Czas online na forum:8d7h Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: jasne Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?: dlaczego uważam że nadaje się na tą funkcję? Hm sądzę że moje wpisy na sb mówią same za siebie pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Na Tak +aktywny +znany +lubiany 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik MeWa Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Twoje podanie wygląda jakby bylo pisane na kolankr, ale jednak jesteś aktywny na czacie. Myślę, że dasz radę i pomożesz w utrzymaniu kultury i spokoju. JESTEM NA TAk. Edytowane 16 Marca 2019 przez MeWa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Piotr. Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 widuje go czescto , wydajesz sie ogarniety wiec moje zdanie ( jest mało ważne ) ale tak 1 Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 17 Marca 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Na tak + znany + aktywny - troche podanko takie biedne, ale trudno sie mowi + nie ma zadnego managementa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 17 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Jak najbardziej na TAK +Znany +Lubiany +Aktywny +/- podanie biedne trochu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka =BlacKKessi= Opublikowano 17 Marca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Na tak. + wiek + aktywny + znany i lubiany 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 17 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) Na tak: +Wiek +/- Biedne podanie +Znany +Spełnia wymagania Edytowane 17 Marca 2019 przez Mokry Lemur ! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 17 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Na Tak +aktywny +znany +lubiany 1 TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 17 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi