onajNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Wzór: Nick z Cs'a: o9u :/ Admin banujący:Lenon Serwer:dd2 Data zdarzenia:18:50 17.03.2019 Opis sytuacji: Recoil xDDDDD za to bana jeszcze nie mialem. Link do bana z amxbansa :http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=7263 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskillla.pl [AMXBans] Reason: 'Recoil lepszy niz maszyna, czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:95901203' [AMXBans] Your IP: '83.26.207.117' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 17 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 @Lenon 24h na rozpisanie demka 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 17 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) Dobrze będę miał czas to Cię rozpiszę, ale mam takie pytanko. Jak opanowałeś recoil w AWP, że w ruchu zabijasz? XD To nie CS:GO, skoro tak dobrze grasz to powinieneś znać mechanikę CS 1.6 i wiedzieć, że kula w ruchu Ci nie wejdzie, ale jak widać Ty jesteś taki dobry, że Ci wchodzą XD PS. Odpal sobie CS'a bez czitów i postrzelaj z AWP w ruchu czy tego Twojego super kałacha i sam zobaczysz jak to bardzo jest widoczne. Edytowane 17 Marca 2019 przez Lenon 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 17 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 @o9u Z 5 demek, które Ci nagrałem przez kilka dni tylko dwa mi palą z czego jedno ma 9 sekund xD Próbowałem to rozpisać, ale za mało akcji tam mam. Chcesz @Zmiksowany to Ci podeślę na PW, ale gra nie warta świeczki bo nie mam twardych dowodów, a jak już kogoś osądzam to lubię mieć wszystko czarno na białym. @Zmiksowany Prosze o UB dla @o9u Z HLTV go nawet nie rozpisuję. @o9u A specjalnie dla Ciebie poszukam dema z WCG dla porównania recoil'ów, gdzie pro grali na LAN'ie vs Twoje demo jak grasz na WAN'ie przy pingu 30/40. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 17 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi