Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 19 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Imię : Oskarek Aktualny Wiek: 20 rocznikowo Krótkie przedstawienie się: mam na imię Oskar, pochodzę z woj. wlkp, moją pasją są motocykle i szybkie samochody ( ). Oprócz tego chodzę na siłownię, czasem coś tam poćwiczę MMA, w wolnych chwilach gram w cska. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: konto założyłem na początku stycznia, więc stosunkowo nie tak dawno, ale myślę, że czas spędzony na forum potwierdza, że bywam tu często Swoje początki miałem na serwerze DD2 #2, na którym grałem nawet wtedy, gdy świecił pustkami Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: za ludzi których tutaj poznałem Dodatkowe informacje: myślę, że jestem rozpoznawalny, gracze mnie raczej lubią (a przynajmniej większość, takie odnoszę wrażenie ), jak każdy popełniam głupie błędy ale myślę, że są one wybaczalne pozdrawiam cieplutko. 1 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 19 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Na tak aktywny pomocny lubiany znany kochany i love tego gostka xd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 19 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Na tak aktywny wiek ogarniete podanie ^ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 19 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Przepraszam, ale nie spełniasz wymagań.(chyba nie muszę pisać jakich 'how') Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 19 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi