Użytkownik∙ Macie CK Opublikowano 20 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Nick z Cs'a: Дежнёв А когда уп Admin banujący: iks de^^ Serwer: [Only DD2][100HP][Asysty][Rangi CS:GO][Skiny][FreeVipSteam] ^StrefaSkilla.pl (de_dust2) Data zdarzenia: 20.03.2019 - 02:41:19 Opis sytuacji: A więc tak, Brat wbił na grę pod moją nie obecność, ja osobiście NIE GRAM NA ŻADNYCH CZITACH. Jest to mój ulubiony serwer, nicK nie jest mój tylko brat sobie go wymyślił, tfu na ruskich. Będzie pewnie pisanie że to JA wbiłem na aimie czy wh a nie jakiś wymyślony brat. Nie raz dostałem SS które nic nie wykazały. Proszę o UB. Zakładam hasełko na PC Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) : Wycinek bana z konsoli: Nick Дежнёв Ркогда уп SteamID STEAM_0:1:421099243 SteamCommunity ID 76561198802464215 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Czitowanie Wykonano 20.03.2019 - 02:41:19 Długość Bana Na zawsze Wygasa Nie określono Zbanowny przez iks de^^ SteamID Admina Ukryty Zbanowany na [Only DD2][100HP][Asysty][Rangi CS:GO][Skiny][FreeVipSteam] ^StrefaSkilla.pl (de_dust2) 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik demolka Opublikowano 20 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Mordy, każdy zna pindola, śmiechy na serwie, normalne ze chłopak by nie odpalił się, na przyszłość będzie miał nauczkę oraz będzie pilnował takich rzeczy. Liczę na ustępstwo w tej sprawie, tym bardziej ze każdy zna chłopaka. @AdeK 4 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 20 Marca 2019 cannabis Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Ja nie dałbym UB, ale jak już tak ma być to niech coś chociaż wpłaci za tego UB. @AdeK? Odnośnik do komentarza
Użytkownik demolka Opublikowano 20 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Dziwnie to zabrzmiało.... nawet nie będę tego komentował........ jak to ktoś czyta to jednoznacznie wpływa na reputacje sieci ..... 3 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 20 Marca 2019 cannabis Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Na pewno lepiej niż UB bo brat grał ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik demolka Opublikowano 20 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Nie wiem co się z tobą dzieje... zmieniłeś się... niedługo wymyślisz ze za wejście na serwer będzie pobierana opłata.. kurwa ... 7 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 20 Marca 2019 cannabis Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 2 godziny temu, DyLu napisał: Ja nie dałbym UB, ale jak już tak ma być to niech coś chociaż wpłaci za tego UB. @AdeK? Prosisz o lewe UB na ładne oczy więc wyraziłem zdanie gdyby do takiego czegoś w ogóle doszło że on dostanie UB. Sam chętnie od razu bym to odrzucil ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik demolka Opublikowano 20 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Ja proszę o lewe ub? Pisząc oficjalnie ? Słuchaj mordko, jakiś czas temu jak pojawiłeś się i grales na serwie nie znając ludzi ani klimatu jaki panuje na serwie dawałeś stałym gracza bany z dupy przez co kilka fajnych osób straciliśmy , teraz również nie znasz człowieka, nie wiesz kim jest a masz najwiecej do powiedzenia, kur** siądź sobie trochę już na dup* i zacznij być trochę bardziej wyrozumiałym bo zrobić zakon na sieci to jest chwila, a odbudować znacznie trudniej, nie sztuka jest wpierdala* kasę w reklamy i mieć graczy na sztukę bo są reklamy, sztuka jest mieć graczy swoich którzy zapełniają serwer. Kiedyś było full ludzi, reklamy na CSSETTI nie najwyższe, teraz masz full jak płacisz bo mało jest ludzi stałych 1 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 20 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 @iks de^^ 24 na rozpisanie demka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 21 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Brak rozpiski ze strony @iks de^^ więc @Trivor @AdeK z racji olania sytuacji przez admina z Waszego serwera proszę o wyciągniecie konsekwencji. @Macie CK dostajesz UB ze względu na brak rozpiski. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 21 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi