Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Zamknięty] Pod Ostrzałem #24 =BlacKKessi=

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

aBNJBCG.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem"

Dziś na naszym celowniku znalazła się @=BlacKKessi=

Zapytałam paru użytkowników forum co o niej myślą o to ich opinie ---> 

Anonim użytkownika nr. 1: --> Bardzo ją lubię, miałam okazję popisać, bardzo sympatyczna i miła osóbka ^^.

Anonim użytkownika nr. 2: -->  Witaj. Wydaje się całkiem spoko. 

Anonim użytkownika nr. 3: --> Moja słodziutka BlackKessi.
Mianowicie: -Słodka, Duży (Bardzo duży) dystans do siebie, Ma poukładane w głowie pomimo swojego wieku (14 lat),Można pożartować ,Można zaufać, Czasami wkurwia, ale tylko czasami :D, Można szczerze porozmawiać,Coś tam niby graaaa, Spoczko osoba,3, Myślę, że tyle wystarczy :D Pozdrawiam gorąco :)

Anonim użytkownika nr. 4: --> Jest bardzo dobrą osobą, której można wszystko powiedzieć.

Anonim użytkownika nr. 5: --> Jest bardzo miła mądra zabawna i urocza xd.

Anonim użytkownika nr. 6: --> Co mogę powiedzieć? Jest pozytywną osóbką, kocha jazdę konną, lubi biegać i grać w kosza, odpierdalanie głupich rzeczy to u niej norma, ona taka śmieszna jest, ale też skryta w sobie, lubi rzeczy typu: urbexy, duchy, itd, kocha podróżować, spędzać dużo czasu na ts, z nami.. Pozdrówki Pączuś ; **

Anonim użytkownika nr. 7: --> Oczywiście. BlacKKessi wydaje się bardzo pozytywna osoba i godną zaufania, a także bardzo aktywną i przyjazną.

Anonim użytkownika nr. 8: -->  Wydaje się sympatyczną i ogarniętą osóbką :D

Anonim użytkownika nr. 9: --> Dziecinna, ale co się można spodziewać, ma dopiero 15lat, wydaję się spoko osobą.

Anonim użytkownika nr. 10: --> Miła fajna znamy się gramy razem i spoko laska :).

Anonim użytkownika nr. 11: --> Spoko mordka przyjemna da się lubić bezkonfliktowa.

Anonim użytkownika nr. 12: --> Wbiła do nas na serwer i zaczęła do mnie gadać, że ja dużo gadam, a jeszcze nie widziała mnie wygadanego 2-3 dni temu :D Gadatliwa, o każdym pisze miłe słowo, zauważyłem :D Tyle wywnioskuję, na razie grałem z nią niecałe 5 minut :D.

Anonim użytkownika nr. 13: --> Za dobrze jej nie znam, jestem świeży na forum, ale widać, że do popisania :) fajny ma głosik.

Anonim użytkownika nr. 14: --> Fajna dziewczyna, fajny ma głos, można się z Nią trochę powygłupiać czy to na TS, czy na serwerze:D Pozytywnie nastawiona:D No spoko jest :DD

Anonim użytkownika nr. 15: --> Ciągle nicki zmieniała niezdecydowana dziewczyna chyba :D wydaje się spoko.

• Lubię to! 2
  • Super 2

heh1111.png

• Użytkownik∙

Bardzo fajna seria.

Fajnie sie to czyta.

Dobra robota !

• Użytkownik

Dobra robota jak zawsze ^^

(Tak czytałem poprzednie ?) 

191716117_snpnpss.jpg

• Użytkowniczka

Bardzo dziękuje osobom, które sie wypowiedziały. Spodziewałam się, bardziej krytycznych anonimowych wypowiedzi xd ale dziękuje ślicznie, aż brak mi słów :D . Dusia tą akcje "pod ostrzałem" to świetny pomysł, czasem dobrze zobaczyc coś miłego na swój temat. :15_yum:  Robisz bardzą ładną, estetyczną tą serie :taniec:Do pana z nr.9 gdybym była poważna, to rozmowa ze mną by była nudna, a dzieciństwo nadal jeszcze trwa:haha:

Edytowane przez =BlacKKessi=
  • Dzięki 1
  • Marves zablokował(a) ten temat
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużony

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

76561198064043742.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]