Użytkownik BanneD Opublikowano 22 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Nick: NoMercy. Wiek (dokładna data urodzenia): No to Tak już 16 wiosen, 22.02.2003 Parę słów o sobie: No to tak jestem Sobie Mateusz lat 16.Interesuję się piłką nożna oraz grafiką komputerową. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?: W sumie to cały czas jestem prócz w nocy chyba,że weekend ale to rzadko :0 A tak to jestem w sumie ciągle tylko,że nic nie pisze Czas online na forum: 8Dni i 17h Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Oczywiście,że Tak Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?: Dlatego,że jestem osobą aktywną na forum i opanowaną i młodą a młodzi przecież szybko się uczą oraz śledzę czatbox więc czemu by nie dać mi szansy? Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 22 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Brakuje Ci pewnej równowagi we własnych działaniach. Ciągle z czegoś rezygnujesz, a chwilę później składasz podanie na tę samą rangę. Czasami zachowujesz się dziecinnie na SB, nie sądzę, że nadajesz się na ową rangę, dlatego że trzeba mieć twardą psyche. Dlaczego nie wyglądasz na osobę, która ma gdzieś opinie innych i po prostu robi co ma robić, a co za tym idzie szybko coś odpuszczasz lub się poddajesz. Czasem po prostu chcesz udowodnić na siłę, że masz racje nawet jeżeli jej nie masz. Podanie w porównaniu do innych jest słabe, nie widzę Ciebie na tym stanowisku, jestem na nie. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka =BlacKKessi= Opublikowano 22 Marca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Myśle, że można dać szanse. Chłopak, poprawi pewnie swoje zachowanie po opinii Arona, albo chociaż wziąć go na okres próbny, jak będzie się starał, będzie robił to co należy to mógłby zostać. + aktywny + wiek + staż 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 23 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Na okres próbny.. i tak zaraz zrezygnujesz. Zajmij się grafiką bo tam pusto teraz, dopiero jak zaczniesz ogarniać jedno to zabierz się za drugie ;P Niby jesteś na forum dużo no ale nie jestem co do ciebie przekonany.. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 23 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Hmm. To i ja się wypowiem Aron ma rację co do ciebie ale zarówno moim zdaniem za szybko się poddajesz co z tego że napisałeś te podanie jak i tak za moment zrezygnujesz. No ale jestem na tak dla ciebie bo cię polubiłem +znany +aktywny +staż na forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 23 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) "Czasem po prostu chcesz udowodnić na siłę, że masz racje nawet jeżeli jej nie masz" To zdanie jest tak prawdziwe,że aż chce mi sie płakać. Aktywność i staż jest okay.No ale tym nie zastąpisz osobowości czy decyzji jakie podejmujesz. Na Nie. Edytowane 23 Marca 2019 przez PODOBNO TRZESE PORAMII 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Piotr. Opublikowano 23 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Jestem na tak i na nie poniewaz , jestes znany i wgl takie tam , ale masz zmienne zdanie + aktywnosc , + wiek staż + , pomocny dla nowcyh uzytkownikow Choc ja bym ci dał szanse 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 23 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Jestem na tak, ale na okres próbny: +aktywność +staż Znany P.S. Jeśli podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, to nie rezygnuj po tygodniu czy dwóch z tej rangi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 23 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Na NIE - Często zmieniasz rangi a potem znowu do nich wracasz - Według Mnie powinien ktoś napisać podanie co ma chociaż 4k wpisów - Piszesz, że jesteś osobą "Opanowaną" gdybyś był osobą "Opanowaną" na pewno byś tak się tak nie poddawał z innych grup a później znowu pisał podanie TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 23 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Przyjęty na okres próbny. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 23 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi