Użytkownik ZwieRzu. Opublikowano 5 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Jak wiecie w Cs są mapy przeznaczone do podkładania i rozbrajania bomby, ale czy każdy z was wiedział, że można to zrobić po cichu? Jeżeli chcemy rozbroić pake po cichu (bez tego charakterystycznego dźwięku), musimy przed rozbrojeniem włączyć latarkę. Dobra opcja gdy chcemy po cichu rozbroić pakę, tak by przeciwnicy nas nie słyszeli. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 5 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Ciekawe nie widziałem + Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 5 Lipca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Znałem, lecz na większości serwerów latarka jest wyłączona. Przydatne na mixach Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Ja to dzis sprawdze Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 6 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 To jest fascynujące !!! Opowiadaj dalej Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 6 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi