Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 27 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Imię : Patryk Aktualny Wiek :26 Krótkie przedstawienie się: Mam na imię Patryk pochodzę z woj Lubelskiego Interesuje się wedkarstwem oraz grami typu Cs czy Fifa w wolnych chwilach od pracy przesiaduje non stop na forum nawet jak jestem na od skoczni czyli wedkuje to i tak muszę wbić zobaczyc na minutę i obczaić co się dzieje xd Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: od kad założyłem konto z cod mod 4001. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: cenie sieć strefaskilla.pl za to że poznałem tu wspaniałych ludzi oraz dostałem pomoc od wielu tu obecnych gdy nie potrafiłem sobie poradzić z odpaleniem csa lub czyms innym. Dodatkowe informacje: dodatkowe informacje są takie że proszę o pozytywne rozpatrzenie o to tego podania pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 27 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Na TaK +Aktywność +znany +lubiany +Podanie 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 27 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Na tak + dobra morda + dobra morda +dobra morda +dobra morda +wiek +lubiany +znany +kochany XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 27 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Patryś kolekcjonuje rangi, więc w sumie czemu by też i tej nie dostał? oczywiście, że na tak: - miły, pomocny - dobra mordeczka, baaardzo znany - wierny sieci 1 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka =BlacKKessi= Opublikowano 27 Marca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 na Tak. + aktywny + lubiany + staż + znany 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hetysz ;/ Opublikowano 27 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Na TAK skarbie... -aktywny -staż -czasem wkurwiajacy ale tylko czasami 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 29 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi