Użytkownik MilkaKSG Opublikowano 29 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Nick z Cs'a: Milka z KSG Admin banujący: Dlatego wole, zakrÄ™cona Ole <3 Serwer: [Only DD2][100HP][Asysty][Rangi CS:GO][Skiny][FreeVipSteam] ^StrefaSkilla.pl (de_dust2) Data zdarzenia: 23.03.2019 Opis sytuacji: Więc 23.03 dostałem bana na 30min za RESP grając po tym Banie jak i 24, 25 itd aż do dziś chcę rano wejść na serwer i piszę mi że jestem zbanowany w AMXBans piszę że nie mam żadnego Bana na inne serwery mogę wejść bez problemu niewiem co może być tego przyczyną , Ale prosiłbym o jak najszybsze rozwiązanie tej sprawy. Link do bana z amxbansa : http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=7920 Wycinek bana z konsoli: You have been banned from this server Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 29 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Ktoś przez przypadek wsadził Ci bana nie na 30 min, tylko dłuzej xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 29 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi