Użytkownik 510masari Opublikowano 29 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Nick z Cs'a: houf Admin banujący: noname1337 (TO JA W LINKU PROFILU MAM LEET MORDO) Serwer: dd2 #2 Data zdarzenia: dzisiaj Opis sytuacji: dobra gra, pesteczki, dobre ustawienie się, kroki Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) : http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=8792 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:2749260' [AMXBans] Twoje IP: '31.0.120.227' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 29 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 @Mistrz 24h na demko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mistrz Opublikowano 29 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Nie ma demka co do tych twoich strzałów Ale tu jest pov gdzie skaczesz jak tygrysek w kubusiu puchatku i to wystraczy chłop odbija sie od ziemi jak piłka xdddd Na samym początku wszystko widac https://szybkiplik.pl/download/3a51edef22068b62851c010b2bb2bf80.html @Zmiksowany Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 (edytowane) 10 minut temu, Mistrz napisał: Nie ma demka co do tych twoich strzałów Ale tu jest pov gdzie skaczesz jak tygrysek w kubusiu puchatku i to wystraczy chłop odbija sie od ziemi jak piłka xdddd Na samym początku wszystko widac https://szybkiplik.pl/download/3a51edef22068b62851c010b2bb2bf80.html @Zmiksowany Jaja sobie robisz @Mistrz, to że mam taki movement, duckuje, robię BH to mam dostać bana z powodem "czitujesz" ? Nie jestem i nie gram tu kilka godzin. Gram tu od października, miałem na klasyku długo admina lecz złożyłem rezygnacje z powodu braku czasu. To o czymś świadczy. Byłem nawet jako admin banowany przez @ASH1996 XDDDDD ( z 4 razy haha) i wszystkie ss'y , demka czyste. Rozpisywali mnie kiedy byłem zwykłym graczem jeszcze i czysto. Więc pograj ze mną dłużej, popatrz na spec i wtedy wnioskuj Proszę o wypowiedzenie się:@Trivor @Zmiksowany Pozdrawiam Kari, Edytowane 29 Marca 2019 przez ?¿. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mistrz Opublikowano 29 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Fajnie hahahhaa Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 29 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 @eQ` Aimbot.exe l @Smuszinio l @Ar0n l @Brancu poproszę o Wasze wykazanie zdania na ten temat 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 f5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 30 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Nie wiem dlaczego nie mogę odtworzyć tego demka (pov), ktoś też ma taki problem? Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 halo!? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 30 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Obejrzałem demko i jak dla mnie jest to umiejętne 'palenie' scrolla . Gościu moim zdaniem po prostu ogarnia. Często kiedyś z Nim grałem i nie było żadnych problemów z Jego 'hopsaniem':P Ja również lubię sobie tak czasami poskakać , wiadomo trochę wyjdzie, a trochę nie . Co do demka -> moim zdaniem dobry movement i tyle;p Zapraszam resztę BL do wypowiedzenia się Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 f5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 31 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 (edytowane) Przejrzałem demko i nie ma nic, aż takiego szczególnego prócz palenia scroll'a i w miarę dobrego movement'u dla Mnie czysto. Edytowane 31 Marca 2019 przez Zmiksowany Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 31 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi