Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Jak przywitałeś/aś tegoroczną wiosnę? Może wydarzyło się coś ciekawego/śmiesznego? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 raczej nic się nie wydarzyło Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Dzień jak każdy inny, nic się nie wydarzyło Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 wymiana sprzęgła 1300 ,- Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka =BlacKKessi= Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Nic Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 nic specjalnego Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Użytkownik Goldzik Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Przywitałem wiosnę rozwieszając wiosenną kolekcją w pracy ? Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 cannabis Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Tańczyłem lambade ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Eh standard praca dom praca dom i to wszystko Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Nic ciekawego Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Standardowo, jak co roku -> wagary Odnośnik do komentarza
Użytkownik malango Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Wymiana klocków i tarcz hamulcowych Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) Normalnie spaliłem jesienne/zimowe ubrania. Dałem zimowe ciuchy moim kolegom z 6a oni zrobili z nich marzanne. Ogień i cyk poszło Edytowane 5 Kwietnia 2019 przez Legendarny Puszek 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi