Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 5 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Imię: Kamil Wiek: 21 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ chciałbym pomóc w rozwoju serwera. Również chciałbym być kimś kto dba i troszczy się o ten serwer jak o własny samochód gdyż jest to najlepszy serwer w Polsce Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DD2 Dlaczego akurat tego serwera: Ponieważ lubię mapę de_dust2 gdyż wychowałem się na niej Nie jednokrotnie próbowałem znaleźć/postawić odpowiedni serwer i na nim spędzić resztę życia, ale takowego nie znalazłem Puki nie znalazłem tego cacka <3 Chciałbym na nim grać jak najwięcej i najlepiej bym mógł gdyż tak jak napisałem podoba mi się ten serwer bo macie nieźle go zrobione. Miło się na nim gra Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Oczywiście, nie jednokrotnie. Również posiadałem parę klasyków DD2. Znajomość amxx i panelu (0-10): Mocne 6 - Nikt nie jest idealny Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiście ( Zależy ile :P) Coś o sobie: Mam na imię Kamil. Pochodzę z Pomorza, mianowicie okolice 3-miasta. Na co dzień pracuję u ojca w firmie Ogólno-budowlanej. Kolejną moją " Pracą dorywczą" jest praca w OSP. Gdyż jestem Strażakiem Interesuję się mechaniką samochodową, muzyką i takimi tam. Ogólnie to jestem jak matka mówi " Złotą rączką" bo zawsze coś jest w domu do naprawy, a Ja, jak to Ja żadnej pracy się nie boję podjąć Przeważnie na weekendy grywam jako DJ w pobliskiej "Dyskotece" ( Z lat 60 naszej ery ). W wolnych chwilach staram się zrelaksować strzelając na serwerku, bądź podziałać coś na forum To chyba na tyle, jeżeli chcecie coś jeszcze wiedzieć śmiało piszcie 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 5 Lipca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Można dać szansę. + Znany na serwerze + forum + wiek + doświadczenie + Wsparcie finansowe - ostrzeżenie na forum. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 6 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Wielkie TAK + WIek + Aktywny + Doświadczenie + Forum + Podanie + Wsparcie Finasowe 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik K0L0S Opublikowano 6 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Jestem na Tak: + Steam + Wiek + Aktywność + Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Jestem na tak +Wiek +Ogarnięty +Aktywny +Spoko Ziomek Pamietaj Wladysławowo bedzie nasze Odnośnik do komentarza
Użytkownik chomik Opublikowano 6 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Jestem na Tak: +Ogarnięty +Wiek +Steam +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 7 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi