Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Cześć strefowicze przyjaciele koledzy koleżanki. Pora przyszła i na mnie aby napisać te słowa. Rozpisywał się tu nie będę i każdemu z osobna dziękował bo zabrakło by mi dnia. Ale napiszę jedno ze poznałem tu zajebistych ludzi i z którymi można pogadać o wszystkim odchodzę dlatego bo tak postanowiłem. Zająć się czymś swoim pora na to przyszła chce żebyście wiedzieli że jesteście zajebista ekipa! Pozdrawiam was serdecznie eloszka. Może czasami tu zalukam. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Piotr. Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zegnaj dobra mordko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 " Rozpisywał się tu nie będę i każdemu z osobna dziękował bo zabrakło by mi dnia." Dziękuję wszystkim krewnym,przyjaciołom oraz dobroczyńcą. [Dla chcącego nic trudnego] Szkoda,że żywotność na tej sieci można porównać do ŚWIATA ,że jest więcej zgonów niż urodzeń.A tutaj jest więcej pożegnań w ostatnim czasie niż przywitań :C Teraz na koniec taki paradoks niby opuszczasz sieć no ale z drugiej strony wpadną w nią ryby [pozdro dla kumatych] Trzymaj się RYBAKU. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 No to Eloszka ale chyba będzie odwiedzał i grał?? Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Z farcikiem mordziaty w życiu prywatnym. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 To lipaa, zawsze mozna podzielic zycie realne a internet, mozesz po prostu mniej czasu spedzac aa niee odrazu pozegnania i wgl ;v na ta chwilke pa paa Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Trzymaj się mordeczko Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Powodzenia! 3maj się Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi