Użytkownik ShadeSW Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Witam nie wiem czy ten temat wstawiam w odpowiednim miejscu, ale nie mam pojecia gdzie moge go napisac, wiec napisalem tutaj. Mam problem gdy wchodze na cs,a gram jakis czas i nagle zawiesza mi cs,a po czym go wylacza i wyskakuje mi blad jak w temacie "bad model on beam (not sprite)" ktos wie o co chodzi? Jak to naprawic? Mieszkam w Anglii, ping mam w granicach 40-50 i nie skacze, wiec watpie ze to przez internet. Loss, choke mam 0, fpss 100 stale. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 spróbuj tego Odnośnik do komentarza
Użytkownik ShadeSW Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 To zes sie postaral, widzialem juz ten film ;p, w tym filmie nawet linku nie ma zeby to pobrac. Bardziej by mi sie przydal link z odpowiednimi plikami do pobrania. Odnośnik do komentarza
Użytkownik malango Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 reinstall cs'a spróbuj bo chyba złe modele masz (bronie, postacie itp) albo na demku są złe... Usuń i załatw takie jak na demku Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi