Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Witam! Po raz pierwszy jako właściciel proszę Was o wsparcie finansowe Sieci. Koszty są naprawdę wysokie. Postanowiliśmy, że podam konkretnie jakie są kosza aby opłacić miesięcznie/rocznie sieć.. Forum. Hosting: 500 zł/rocznie/ Domena: 150 zł/rocznie/ = 1250 zł Licencja: 600 zł/rocznie/ Serwery. Hosting około 150 zł/miesięcznie Reklamy, to zdecydowanie najdroższe co może być. Głównie tutaj potrzeba waszej pomocy żeby serwery nie updały jak w przypadku JB I GOMOD. Kupił bym reklamę jakbym miał z czego. Z chęcią przywrócił bym serwer CS:GO:MOD z fajną reklamą. Moja propozycja stawek na dwa serwery (DD2#1, CS:GO:MOD Only DD2 25 * 30 dni - 30% zniżki = 525 zł CS:GO:MOD 30 + 30 dni - 30% zniżki = 630 zł Oczywiście będę się starał o zmniejszenie tej kwoty przez CSSetti. Myślę, że jakoś się z nimi dogadam choć coś taniej. Pozostałe. Domena + hosting + licencja sklepsms-strefaskilla.pl = +/- 200 zł Domena + hosting amxbans-strefaskilla.pl = +/- 120 zł Style, wtyczki, aplikacje potrzebne na forum też mają swoją ceną. Lecz nie jestem wam w stanie powiedzieć od już, ile. Celem zbiórki jest przede wszystkim opłacenie reklam oraz forum. Mam nadzieję, że zależy wam na sieci, serwerach i zrozumiecie jakie to są wydatki. Formy płatności Przelew (sposób 1)Numer konta: 92 9324 1018 0022 7856 3000 0010 Imię i nazwisko: Adrian Wenta Tytuł: Wsparcie Sieci StrefaSkilla - NICK PayPal (sposób 2)email: [email protected] PaySafeCard (sposób 3)Proszę wysyłać kody na PW do mnie. Za wpłatę w wysokości minimum 150 zł zostaniesz nagrodzony Premium na zawsze + 60 zł w sklepiku sieciowym + unikatowa ranga na zawsze!Za wpłatę w wysokości minimum 100 zł zostaniesz nagrodzony Premium na zawsze + 60 zł w sklepiku sieciowym! Za wpłatę w wysokości minimum 50 zł zostaniesz nagrodzony Premium na 100 dni + 50 zł w sklepiku sieciowym! Za wpłatę w wysokości minimum 30 zł zostaniesz nagrodzony donatorem na zawsze! O ile znajdą się osoby, które zechcą wspomóc naszą sieć prosiłbym wypełnić wzór poniżej i wpisać się w TYM temacie: Nick: Ile wpłaciłeś: Sposób płatności: Potwierdzenie: Z góry dziękujemy! 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 11 Kwietnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Nick: TiG3R Ile wpłaciłeś: 20zł Sposób płatności: PSC Potwierdzenie: @AdeK Przez Gadu-Gadu 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi