Użytkownik∙ akxme Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Nadszedł czas,żebym i ja się pożegnał, nie mam wystarczająco czasu, żeby obczajać forum, pilnować serwerów i innego tego typu duperele, mam problem jak i z ręką, jak i nogą po ciężkim melanżu, Nie będę się rozpisywał,i żegnał się z każdym po kolei, bo brakło by na to linijek Tylko uwaga do @AdeK Zajmij się w końcu forum, jak i serwerownią, bo tyle czasu minęło , i gdyby nie @Trivor nawet byś serwerów pod bansa podpiętych nie miał Pozdrawiam wszystkich, było z Wami super... Będe odwiedzał czasami może, jeśli będę miał czas i ochotę, pozdro!!! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka =BlacKKessi= Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 papa :c 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 We no nie swiruj, przejdz przez rekonwalescencje i wroc ze zdwojoną siłą!! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 2 minuty temu, eQ` Aimbot.exe napisał: Tylko uwaga do @AdeK Zajmij się w końcu forum, jak i serwerownią, bo tyle czasu minęło , i gdyby nie @Trivor nawet byś serwerów pod bansa podpiętych nie miał Żałosne. Na forum mamy podzielone co kto robi. Trivor zajmuję się amxbansem stąd jego duże zainteresowanie amxbansem. Jak nie wiesz, to warto siedzieć cicho. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 siedz na pupie a nie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Cytat Nie będę się rozpisywał,i żegnał się z każdym po kolei, bo brakło by na to linijek Pewnie tak by było, ale cóż ja się nie żegnam, bo wole witać, a dwa kontakt jest wszędzie gdzie popadnie, a więc do zobaczenia się na serwerze. Trzymaj się Więcej pij, a później masz krzywe nogi i ręce hehe.. ^>^ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 paaa 1 Odnośnik do komentarza
Premium Gosia Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 zraniłeś mnie Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Co prosze? Zwariowałes chyba... mam nadzieje ze zmienisz zdanie a jesli nie to chociaż wpadaj do nas na tsa pączku <3 i wracaj do zdrowia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Yoł Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Trzymaj sie Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 3maj się Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Siemanko mordziaty Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 3maj się mordo Mam nadzieję, że Cię spotkam na TS Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Papa Misiu, 3maj się!!<3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Dupa jaś żegnają sie a na serwerach grają zakłamane łobuzy z niebieskiej lini 997 Nara Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 8 Kwietnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) NIe pozwolę ci na to Co ty odwalasz Ale jesli taką decyzje podjąłeś no to trudno.... bedzie ciebie brakować Trzymaj się Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez TiG3R Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Powodzenia Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi