Użytkownik MakumbaSKA Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Siemka, nazywam się Patryk i w maju stuknie mi 22 lata, nie grałem w cs'a od około dwóch lat i postanowiłem wrócić i akurat padło na serwer only dd2 nie podchodzi mi jakoś CS GO więc wracam do klasyka, który o dziwo jeszcze się dobrze trzyma, i super. Byłem vice administratorem sieci eDivision, moderatorem na deaglu oraz moderatorem na endsound, stare sieci już nieistniejące, byłem na paru innych natomiast już przez ten czas wyleciało mi to kompletnie z głowy. Mam nadzieję, że zawitam tutaj na dłużej, Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 cześć 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Hejka Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Siemanko Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mezo Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Cześć Patryk! Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 15 Kwietnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Hi Odnośnik do komentarza
Użytkownik leis.dll Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi