Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Piszę tutaj, abyś zwrócić większą uwagę na to, oraz aby doszło to na wszelkie serwery na owej sieci. Chodzi mianowicie o to, żeby do regulaminu serwera każdego jaki tu jest doszedł pkt. Który mówi - - > Pkt. Jeśli dany gracz dostanie 3 razy Screenshoty, to Admin ma obowiązek rozpisać demo. Propozycja krótka i na temat. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MakumbaSKA Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Ciekawe natomiast nie wiem czy przejdzie, wystarczy, że trzech adminów zrobi jednemu graczowi po razie jednocześnie mogąc nie wiedzieć, że dany gracz dostał już trzy razy screeny, nie wiem do końca jak ugryźć ten temat. Nie każdy admin wchodzi w dział z ub chyba, że zostanie o to poproszony. 1 Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 18 Kwietnia 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Juz kiedys ten podpunkt byl w nie jednym regulaminie, lecz admini sie do niego nie stosowali Wedlug mnie powinno to zostac przywrocone na kazdym serwerze @MakumbaSKA kazdy admin przed zbanowaniem powinien sprawdzic gracza w bansie. I nie wazne czy kazdy admin dal ss'y po jednym razie, czy jeden dal 3 razy. Jestem zdecydowanie na Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Jak najbardziej na tak jestem, aczkolwiek w sumie nie miałem nigdy w swojej "karierze" admina, aby ktoś kiedyś miał 3x ssy robione, jeśli admin się zna to wie komu zrobić, albo rozpisać demo,sam kiedyś na jednej z sieci dostałem łącznie x14 ss'y w ciągu miesiąca, także jestem najbardziej za. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 powiem krótko jestem na tak Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 jestem jak najbardziej za taką propozycją, ale nie wiem czemu tyle ona wisi 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Dodamy, zobaczymy jak się będzie sprawować Opiekunów/właścicieli serwerów proszę o poinformowanie swoich administracji Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi