Donator TiG3R Opublikowano 22 Kwietnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Nick: TiG3R. Wiek: Mam 22 lata. Czas spędzony na Forum: Rejestracja 7 Stycznia (2d.15h.48m.33s) Doświadczenie w ocenianiu: W skali 0/10: to 9/10. (Już miałem tutaj BlackListed). Wcześniejsze ocenianie AMX'BANS'A?: TAK... Dlaczego Ty?: Byłem już na tej Sieci UBT, zrezygnowałem bo wiedziałem, że mnie długo nie będzie, chciałbym wrócić i wesprzeć chłopaków w trudnych decyzjach. Znam się na robocie i myślę że gdy pełniłem wcześniej funkcję UBT to nie zawiodłem. Ile mniej więcej poświęcisz czasu na Forum?: Od 5 do 8 godzin.. Parę słów o sobie: Jestem Kacper, mam 22 lata. Pochodzę z Katowic, dokładniej to Kończyce Małe. Gram sobie w cs'a od kilkunastu lat. Lubię siedzieć na komputerze i coś ciekawego porabiać. Na chwilą obecną robię program do Maszyn elektrycznych. Będziesz oglądać Demka: Oczywiście że Tak... Miejsce na 5 Reklam: Uzgodniłem z @AdeK że zapłacę za Reklamy. Wymagania: -Skończone 16 lat. -Brak Ostrzeżeń na forum,oraz w dziale Adminów. -Zapoznanie z Regulaminem Forum. Dziękuję za wypowiedz pod moim Podaniem Pozdrawiam Administrację....... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Nie, - Podanie raz na tydzień - Mimo wieku, zachowanie dziecinne - Podanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Jestem na NIE, a dlaczego, a to zaraz Ci odpowiem, a też nie wiem czemu nie jest ono zamykane od razu? Zaczynając od tego, że tak jak tu 8-15 podanie [Odrzucone], a teraz 15-22 czy też nie jest tak samo? Link poniżej: Druga sprawa ostatnio pisałeś rezygnację, z stanowiska Administracji serwera, bo nie miałeś czasu, a teraz piszesz na BL'a? Link do rezygnacji później: Teraz masz czas aby być, w BL? Trzecia sprawda napisałeś, że jesteś, w stanie poświęcić od 5 do 8 godzin dzinnie na forum, a tego nie widać.. Dlaczego zapytasz, a ja Ci odpowiem, bo z tego co widzę tego wcale nie widać, a tutaj są stali potrzebni, a nie tak jak pewne osoby co piszą dostają, a później rezygnują chwilowe osoby, to raczej nie tutaj.. Niespełna od 15 do dziś 22 spedziłeś 5 godzin 'czasu online użytkownika' w ciągu nie całego tygodnia byłaś, z nami ponad 5 godzin poważnie? Ogólnie jestem na NIE. 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 ja jestem na razie na nie największym minusem jest to ze co chwile odchodzisz przychodzisz niby masz czas potem nagle nie nw no.. bez sensu pobyc na randze z tydzien a potem rezygnacja.. Bedziesz pewny ze zostaniesz na dluzej ze zaraz nie zrezygnujesz to bede na tak ;v 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Jestem Zach daniem szansy a dlaczego? Dlatego,ze widze brak BL +wiek +doswiadczenie +pomocny -aktywnosc 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Jestem za daniem mu szansy +wiek +/- Aktywnosc + pomocny +doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Podanie odrzucam ze względu na: Słabą aktywność (Twierdzisz od 5 do 8h dziennie jakoś tego nie widzę) Co chwilę rezygnujesz / odchodzisz. Takie troszkę Twe niezdecydowanie też jest wielkim minusem. (Nie potrzebuję graczy co po chwili piszą rezygnację) W ostatniej Swej rezygnacji napisałeś, że nie masz czasu a nagle znalazłeś Go tak troszkę słabo. Posiedź z Nami pokaż, że Ci zależy by pełnić funkcję BL co chwilę pisząc podania a potem rezygnację nie pokazujesz dobrego podejścia do owych funkcji. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi