Użytkownik BuGGeR Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Siemka, mam propozycja. Mianowicie jest w regulaminie "3. Używanie/stosowanie "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) --> Kick / Ban od 3h do 24h." Czasem zdarza się tak że gracz dostanie bana za to i wróci na serwer i dalej to samo bo ban w sumie krótki jest, można dodać np. ze ban po raz 3 za gsj,sgs i itp to bedzię na dłużej (tydzień czasu). Może wtedy nauczyło by to ludzi że jest to zakazane bo dłużej sobie nie pograją za to 1 Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 26 Kwietnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Moim zdaniem za takie coś to powinnyśmy, na początku upomnieć tą osobę, a pozniej jak nie posłucha i będzie dalej to robić, to powinniśmy dawać Bany od 3h do Bana na Zawsze. Ps. Jest to moje zdanie, i nie karzę wam żeby tak było. Ja i każda reszta ma prawo się wypowiedzieć. Dziękuję, 1 Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Godzinę temu, BuGGeR napisał: Siemka, mam propozycja. Mianowicie jest w regulaminie "3. Używanie/stosowanie "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) --> Kick / Ban od 3h do 24h." Czasem zdarza się tak że gracz dostanie bana za to i wróci na serwer i dalej to samo bo ban w sumie krótki jest, można dodać np. ze ban po raz 3 za gsj,sgs i itp to bedzię na dłużej (tydzień czasu). Może wtedy nauczyło by to ludzi że jest to zakazane bo dłużej sobie nie pograją za to Co z tego że dacie to na jakieś nawet śmieszne 3dni czy coś tam. Nie lepiej byłoby usunąć x2 skoków i dodać coś innego i nie było by takich spin na czacie jak dziś o te sgs czy sbj czy jak wy na to tam mówicie ułatwianie gry. Zrozumcie jedno 'Ogólne 2 skoki ułatwia grę' więc ban dla wszystkich co posiadają podwójny skok. Z tego co wyczytałem nie którzy mają rację i też się mylą. Dlaczego tak twierdzę bo jednak 'początek rundy i Ct'ek wyskakuje na 1:55 od razu na galę od strony środka przez skrzynię' a więc z strony CT również jest to ułatwienie gry. Na zwykłym ffa nie zrobicie tego czy też na mix'ach. Jestem za tym aby usunąć dwa skoki lub strefy czy coś tam po blokować. Bo nie którzy płaczą strasznie na czat. Ja będę wszystko co się tak szybko będzie poruszało banować do skutku i inni polecam to samo aby od uczyć stałych graczy co łamią ten regulamin aby nigdy więcej nie robili tak. Po za tym jak już za proponował doppe 3dni to już z dniem dzisiejszym będę banował na 3dni. @TiG3R - zgadzam się również z nim. Bany takie będą godziwe niż co 24 godziny banować na następne 24 godziny od 3dni/7dni/na zawsze. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Dobra wstawię Swoje opinie na ten temat (tą propozycję). W każdym regulaminie taryfikatora banów danego serwera znajduje (a przynajmniej znajdował się) owy podpunkt mianowicie: Używanie/stosowanie "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) --> Kick / Ban od 3h do 24h. -> Jak dla Mnie każdy grający zwykły gracz powinien się zaznajomić z tym co jest napisane w regulaminie danego serwera (a tym bardziej jeżeli ktoś posiada admina). Używanie gsj w jakiś tam umiejętny sposób jest sporym ułatwieniem gry ponieważ w parę sekund jest dany gracz w stanie przelecieć całą mapę więc Ja osobiście bym był za tym by ten punkt został troszkę zmodyfikowany a mianowicie chodzi Mi o taki mały dopisek ban od 3h / 7dni (I to by było już zależne tylko od admina na ile chce wcisnąć bana graczowi który używa sgj). Dodam, że zwykły randomowy gracz posiadający podwójny skok nie jest w stanie napędzić się w taki skuteczny sposób jak "doświadczony" gracz który ogarnął komendę i ogarnia w jakiś tam sposób sgj. Co do zniesienia podwójnego skoku na #2 na pewno nie zostanie On zniesiony ponieważ już było przez pewien czas wyłączone i spora liczba graczy płakała i domagała się by Go przywrócić. Tak jak wspomniałem wyżej gracz który nie potrafi robić sgj nie nabierze prędkości tak jak ktoś kto to w miarę pojął i umiejętnie wykorzystuje. Wiec tutaj takie meh troszkę co do tego podwójnego skoku, że każdy to robi (chodzi tu o sgj) Wracając do owej propozycji. Nie chcę podejmować decyzji za każdy serwer ponieważ każdy serwer posiada właściciela bądź opiekuna i to w ich rękach jest to by to ogarnąć. Ja od Siebie dałem propozycję oraz to co zostanie zmienione (zmodyfikowane) w taryfikatorze serwera dd2 #2. Używanie/stosowanie "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) --> 3h do 7dni (I to już zależy od admina na ile da bana za stosowanie sgj lecz nie chciałbym by tutaj admin też banował jeżeli ktoś pierwszy raz poleciał na tym i przymknął oko (upomnienie) . Natomiast ten co lata na tym nagminnie admin ma prawo zbanować na 7dni.) Tyle Ode Mnie w tej sprawie. Essaa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 @AdeK@Trivor - Temat wisi od 26 kwietnia. Dalej nic, z tym nie zrobiliście, a mamy 5 maja. Więc czekam na decyzję, w tej sprawie. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Maja 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi