Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Odrzucone] Warto spróbować drugi raz

Marves

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Wymagania:

Znajomość ortografii, +

Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej 3 miesiące temu, +

Posiadane 200 postów, +

Umiejętność czytania ze zrozumieniem, +

Znajomość regulaminu, +

Minimum 17 lat, - (Wiek to tylko liczba. Ważne jest to, co się ma w głowie, a nie na karku),

Brak ostrzeżeń na forum, +

Wzór:

1. Imię: Kamil

2. Wiek: 15

3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na forum jestem praktycznie cały czas. Mam dużo czasu wolnego. Nawet gdy nie ma mnie na forum to jestem na sieciowym TeamSpeaku, a co za tym idzie nie ma problemu się z mną skontaktować.

4. Co chciałbyś zmienić: Przede wszystkim porządek, większą kulturę na forum oraz na sb. Mniej niepotrzebnego spamu w tematach oraz przestrzeganie regulaminu forum.

5. W czym chciałbyś pomóc: Chcę nieść pomoc nie tylko użytkownikom, ale też odciążyć administrację. Chodzi mi tu o pilnowanie porządku w działach lub na StrefoBoxie. Nie lubię nikogo faworyzować, więc jestem bezstronny w każdej sytuacji oraz rozwiązuje problemy bez żadnych korzyści. Lubię gdy na forum i tematach jest porządek, wszystko ładnie pozamykane i dopięte na ostatni guzik. Chciałbym dopieszczać to forum nie tylko swoją pomocą z strony graficznej, ale podziałać coś na czymś, za czym bardzo tęsknię.

6. Dlaczego akurat ty: Przede wszystkim posiadałem już tu rangę moderatora i myślę, że spełniam wymagania. Zawsze starałem się i staram wywiązywać w 101%. Dodatkową mobilizacją dla mnie jest to, aby wspomóc moją skromną osobą dalszemu rozwojowi sieci i przekazaniu nabytej wiedzy i doświadczeniu z poprzednich serwerowni. Chciałbym też pomagać graczom co staram się robić w razie jakich problemów z czym nie mogą sobie poradzić. Staram się też być aktywny na sieci, co widać na forum oraz we wszystkich wątkach i tematach, które są na forum.  W większości przypadków gdy regulamin zostaje złamany, zgłaszam to administracji gdy jest taka potrzeba oraz sam staram się przestrzegać regulaminu najbardziej jak potrafię. Na forum siedzę od lipca 2018 roku. Nie raz, nie dwa siedziałem w nocy i szukałem postów łamiących regulamin.  Jestem też bardzo aktywnym użytkownikiem, ponieważ potrafię większość dnia spędzić na forum i pomagać na tyle na ile mogę. Myślę też, że byłbym dobrym kandydatem, ponieważ każdy wolny czas poświęcam forum. Jestem też odpowiedzialną osobą, rozważną,  oraz kompetentną i stanowczą. Staram się być w różnych sytuacjach bezstronny, sprawiedliwy i rozwiązywać wszystkie konflikty i problemy jak najlepiej potrafię, tak, aby żadna ze stron nie była poszkodowana.

7. Staż na forum: 10 miesięcy.

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Byłem moderatorem nawet tutaj, także doświadczenie mam spore, w każdym razie nie jest mi to obce.

9. Miejsce na 10 reklam sieci: Zrobiłem sam reklamy, tylko jakiś niezbyt mądry pan usunął temat z zawartością.

• Użytkownik

Na Nie 

-aktywność bo ostatnio zmalała 

+staż 

-reklamy 

-zachowanie 

-Nie dawno pisałeś "pożegnanie"

I jak na razie zajmij się rangą "grafik" dodawaj pliki jakieś do pobrania i swoje prace wtedy zmienię zdanie!

Clear Boy

• Donator
DONATOR

Jestem na NIE

-Brak aktywności

-/+ WIek

-Zachowanie... Link-> https://www31.zippyshare.com/v/9c6kA4qh/file.html (Dziś- 26.04/2019) "Powiem ci tyle ze masz niby 20 lat ale masz zachowanie typowego upośledzonego 10 latka."

-/+Reklamy

+Staż na forum

• Premium
Premium

jestem na sieci od niedawna, ale patrząc na podanie które jest starannie napisane oraz mimo, że Cię nie znam, to jestem zmuszony dać Ci na nie, z względu tych że pisałeś jakiś czas temu pożegnanie i teraz tak o nagle wróciłeś, bo coś się wydarzyło. Jako dawniej stały bywalec forum i coś tam kiedyś służyłeś forum, to mimo tego strasznie poszedłeś na łatwiznę i jednak, że ludzie Cie znają to nie zrobiłeś (Reklam), które są obowiązkowe zacytuję Adka jak tylko mogę:

Cytat

Tutaj wypowiedź: - brak reklam (takie chodzenie na łatwiznę nie jest najlepszym rozwiązaniem)

Nie znam Cię w ogóle więc na temat zachowania i być na forum się nie wypowiem, a tylko tyle co mogę.

• Użytkownik

Każdy zasługuje na szansę, faktycznie wiek to tylko cyfra. Jest parę błędów składniowych w Twoim podaniu, a składasz przecież podanie na moderatora, który raczej powinien się wyróżniać pod względem ortografii. 

"i doświadczeniu z poprzednich serwerowni "

Sieci*, serwerownia a sieć to dwa różne pojęcia. Podanie ładnie napisane nie powiem. Co do kupowanych reklam, nie jestem ich zwolennikiem. Nie jest trudnością wysłać smsa aby bot wszedł na fora i stworzył tematy z reklamą, której i tak większość nie zauważy.

Ja z kolei jestem za daniem mu okresu próbnego, każde zlecenie graficzne wykonuje dosyć szybko, jest w miarę aktywny a z racji tego, że rok szkolny się kończy będzie miał więcej czasu, tym bardziej nie szkodzi dać okres próbny skoro i tak widzę, że zbyt dużo roboty to tutaj moderator nie ma, a być może to tylko moje obserwacje, może błędne może nie.

Niech próbuje ;)

• Dzięki 1
  • VIP
VIP

Okres probny:

+ checi

+/- aktywnosc

+ pomocny

• Dzięki 1

76561197963540280.png

• Użytkownik∙

Na tak 

+ chęć pomocy

+/- aktywność

+staż na forum

• Dzięki 1

• Użytkownik∙

NA WIELKIE NIE !!!!! Dlaczego? Już piszę dlaczego. Dla  mnie już jesteś spalony chłopaku jako iż okłamałeś własciela z wiekiem to jest 1/ 2 Jak właściciel sieci ma ci ponownie zaufać? bo ja bym nie był w stanie. 3 Pisałeś pożegnanie :) .Ogolnie rzecz biorąc nie miej za złe za to co tu napisałem ale moim zdaniem tak nie postępuje człowiek który dostał dobrą szansę i mu się najwidoczniej znudziło a teraz zobaczyłeś że czegoś ci brak także jeszcze raz cię przepraszam ale jeszcze raz jestem na W.I.E.L.K.I.E      N.I.E

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

• Użytkownik∙

Cudowny Dzieciak Dzisiaj 21:26 Ogarnijcie to z tekstu "doświadczona administracja" Jak się okazuję że jeden ma 16 a drugi 14 lat trzeciego wyrzucają bo hajsu nie dał 

Na nie :

-na chuj wy piszecie pożegnania a potem wracacie,chyba poziom atencji musicie zaspokoić 

- wiek to tylko liczba powiadasz sam jesteś tego przykładem,że tak nie jest.

- czy tylko ja tu widzę paranoje

Pozdrawiam.Życzę miłego powrotu do szkoły w poniedziałek,a nie internety.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Odrzucone.

EBuPfaN.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

• Lubię to! 1
  • Super 1

:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]