Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Kto jest waszym wzorem do naśladowania? Czemu akurat ta osoba? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Mike Tyson!!!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mezo Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Od dzieciaka jestem pasjonatem sztuk walki. Kiedyś z młodego i niewinnego dzieciaka, siedzącego przy telewizorze i oglądającego wszelkie programy związane ze sztukami walki, przerodził się w osobę która wreszcie po raz pierwszy udała się na trening. Moja przygoda trwa już pare latek, aczkolwiek od samych początków wzorowałem się na Mamed'zie Khalidov'ie. Jest to mój wzór do naśladowania, i miałem okazje poznać go prywatnie na jednej z jego walk. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xanax Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Eden Hazard - Umiejętności na poziomie niesamowitym! Odnośnik do komentarza
Użytkownik demolka Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Moim wzorem do śladowania jest nie jaki eQ’ demolka=QreWskiKaT, od zawsze lubiałam oglądać jego grę, oraz jak bije kiepów na dd2, uwielbiam kiedy się wkurw*a i robi głośne niecenzuralne show na serwerze, mimo tego ze jest adminem serwera, bardzo czesto słyszę „JEBANE HITBOXY CS’owskie!” - mmm.. jest moim prawdziwym autorytetem. 2 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Grzegorz Szczechla Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Sasha Grey Od zawsze ją podziwiałem i to sie nie zmieni. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 PUTIN Odnośnik do komentarza
Użytkownik MeWa Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 No moim wzorem do nasladowania jest Marta Linkiewicz Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi