Użytkownik kolonoskopia Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Nick z Cs'a: Dopiero sie ucze Admin banujący: SPALONY 2k19 Serwer: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skiny VIP][FreeVipSteam] (de_dust2) Data zdarzenia: 28.04.2019 - 17:45:57 Opis sytuacji: Otrzymałem bana niesłusznie, przypuszczam, że Admina poniosły emocje za to, że dostaje lanie na servie. Gram na tym servie tak krótko, że mógłbym to olać ale denerwują mnie takie sytuacje. Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) :https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3391 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:557395707' [AMXBans] Twoje IP: '79.191.46.235' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 @Settingsy 24h na rozpiskę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Demko: http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-1904281716-de_dust2-1556464560-1556465820.zip Akcje podejrzanego: - 1:42 : przeskok głowa b+ - 4:02: ładnie po modelu przejechał juz wiedział, ale nie chciał się spalić b+/- - 4:26: lekki przeskok niestety przez lagi hltv ciężko stwierdzić dokładnie b+/- - 4:55: nikogo nie widać, ale wręcz modelowo celuje można zauważyć, że enemy stoi tuż przed drzwiami, gdzie był dodatkowo smg b+ - 5:36: był smg ale celownik tak czy siak na modelu. Kroków na pewno nie słyszał. Za głośno. b+ - 6:45: / 6:50 zaś nikogo nie widać, ale pan podejrzany wie dokładnie gdzie strzelać. / piekny skan b+/- - 9:09: przeskok piękny. Niech nikogo nie zmyli że to flick, bo na flick to nie wygląda hah b+ - 10:51: piękny przeskok haha b+ // Edit: Zmieniłem demo. Poprawiłem na takie jakie ma być. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kolonoskopia Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Jest jeden mały detal. Opisałeś demko w taki sposób, że można było spokojnie zrobić screeny. Więc mam pytanie po co Adminom opcja wykonywania screenów ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 1. Demo / de_dust2 - http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-1904281737-de_dust2-1556465820-1556467020.zip Nick: Dopiero sie ucze Rozpisanie dema HLTV: Poniżej. 01:42 \ Przeskoki na model'głowy +/-b bardziej na +b 09:09 / Takie to podejrzane jest soki celownika -/+b bardziej na +b 10:51 \ Przeskok widoczny na x1/2-4 +b 13:45 / Tak strzela i strzela i nagle strzał oddany obok głowy -/+b bardziej w stronę +b Nie wiem co mam myśleć, ale po tych akcjach jestem zdania // Spalony, ale mogę się mylić. Oczywiście rozpisałem tylko te akcje co dla mnie są podejrzane na +/-b z przewagą na +b 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 1:42 - trochę ciężko powiedzieć czy to był faktycznie przeskok czy tylko ruch myszką, raczej na -b 4:02 - raczej nic szczególnego, coś tam widział -b 4:25 - dokładnie tak jak sam napisałeś:P +/-b 4:55 - jak dla mnie zwykłe strzelanie na zasadzie "jak wyjdzie to coś może dostanie dmg;p" -b 5:36 - smoke wpadł dopiero po zabiciu;p na -b 6:45 - nikogo nie widać, a wie gdzie strzelać magia nie?:D Zaczął skanować, pojawił mu się DMG na ekranie to strzelał do skutku i tyle;d -b 9:09 - to nie jest przeskok tylko ciągnięcie myszki w stronę enemy;D -b 10:51 - tutaj najwyżej -/+b bo raczej nie jest to jakiś czy przeskok czy coś innego:| raczej stawiałbym na lagi HLTV 13:45 - może troszkę dziwnie to wygląda, ale czy ja wiem czy to jakiś aim czy zwykłe lagi HLTV -b Jak dla mnie demko czyste. Owszem można się przyczepić do kilku akcji, ale moim zdaniem to już trochę na siłę;p Jako, że jest to HLTV to występują tam lagi/opóźnienia i na dobrą sprawę przy np takim demku nie do końca widać czy to był przeskok czy jakiś AIM;v Trochę za mało dowodów jak dla mnie;d Nagraj następnym razem POV'a to już będzie to lepiej wyglądać:P 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 1.42 - Jak dla Mnie tutaj czysto, zwykły ruch myszką i siadła głowa.. Nic szczególnego nie zauważyłem -b 4.02 - Tutaj dla Mnie też nic szczególnego, widział typa co przebiegł w stronę B + potem poleciał flesh więc czekał wcelowany aż wychyli. Jak dla Mnie -b 4.25 - -/+b (Ciężko ocenić przez zlagowane hltv to ale bardzo zastanawia Mnie drganie celownika w niektórych momentach.) 4.55 - Jak dla Mnie czysto, gracz z jego drużyny strzelał się z enemy na B więc nic trudnego skapnąć się, że ktoś jest na B + mogło paść jakieś info. Co do tego modelowego zejścia i najechania na enemy to tak na siłę... -b 5.36 - -b Brak smoke ( Jeżeli chodzi Ci o tą akcję to tutaj wlatując na galę nie było żadnego smok'a zabił enemy i w okolicach 5.42/43 wpada smok na galę) 6.45 - Jak dla Mnie tutaj czysto widział, jak ktoś przeleciał w stronę B więc strzelał, a jak dobrze wiemy na dd2 jest pokazany dmg za celny strzał w enemy więc za pewne siadało więc wiedział, że ktoś tam jest i strzelał dalej. -b 9.09 - Bardziej Mi to wygląda na zwykły ruch myszką niż na jakiś przeskok bardziej w stronę -b 10.51 - Jedynie tutaj na siłę mógłbym wcisnąć w stronę +b ale oceniając to na hltv ciężko stwierdzić dokładnie... więc takie -/+b z naciskiem w stronę +b (ale to takim na siłę) 13.45 - Dla Mnie zwykłe strzelanie.. A ocenianie fov'a na hltv jest kompletnie słabe więc tutaj dla mnie -b (opóźnienie hltv mogło spowodować to, że tak wygląda jego strzelanie). Sprawdziłem demko na spokojnie i tak na prawdę nic szczególnego nie zauważyłem prócz jednej czasówki jaką jest 10.51 (i to też tak na siłę wszystko wciśnięte). Z tego hltv i tej rozpiski ciężko dać mu status dołączenia do grona naszych spalonych graczy. Dlatego też gracz dostaje UB. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi