Użytkownik I <3 Skilluj <33 Opublikowano 2 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Nick z Cs'a:I <3 Skilluj <33 Admin banujący:SECURITY Serwer:[COD:MW3 4001] Data zdarzenia:02.05.2019 Opis sytuacji:Typ na serwerwerze powiedzial ,,on jest odpalony'' a admin bez myslnie mnie zbanowal nawet nie sprawdzil poprostu dał mi bana Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) : Wycinek bana z konsoli: Nick I <3 Skilluj <33 SteamID VALVE_0:4:1540386654 SteamCommunity ID 76561201041039040 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana cheater Wykonano 02.05.2019 - 17:31:29 Długość Bana Na zawsze Wygasa Nie określono Zbanowny przez SECURITY SteamID Admina Ukryty Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 2 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Z tego co wiem jest to admin @Lakierka :) @Lakierka :) - Wyjaśnienie sprawy masz 24 godziny i na dostarczenie dowodów również. // Edytuje @Lakierka :) - Edytuję odwołanie, dany Administrator nie wstawił żadnych dowodów po upływie 24 godzin, nie robił nic, a więc proszę o nałożenie mu ostrzeżenia +1 za "Brak dowodów dostarczenia w okresie 24 godzin". @Smuszinio i @Zmiksowany Gracz otrzymuję UB. Link do UB - UB 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi