Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Hejka,a zarazem żegnam. Kończę tutaj swoją przygodę z powodu iż nie będę siedziała na forum gdzie nikt mnie nie chce.Każdy o coś się przywala i nie można normalnie posiedzieć.Nie będę już na ten temat się wypowiadała,a wypowiem się na temat mojej przygody z strefąskilla.Zaczynałam tutaj na nicku Nicolcia skończyłam tutaj na nicku Jesseczka.Jestem tutaj z Wami prawie rok,ale z dłuższymi przerwami.Mimo wszystko tych dawnych i nowych spin z Wami uważam,że czas na forum nie był i nie będzie dla mnie stracony.Poznałam tutaj kilka fajnych mordeczek,z którymi da się normalnie porozmawiać.@AdeK dziękuje Ci za danie mi 3 szans na forum,wiem że czasami odwalałam,ale mam nadzieję,że nie narobiłam Ci tutaj zbyt dużo problemów. Życzę dalszego rozwoju sieci!@VeQuśś. Kontakt mamy i będziemy mieć Ty mój wariacie. @.::FocuS::. Pamiętam jak w każdej spinie dotyczącej mnie,broniłeś mnie i dziękuje Ci za to bardzo. <3 Życzę dalszego rozwoju sieci i w końcu możecie się cieszyć,że odchodzę stąd na dobre.Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 NARESZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE POZDRAWIAM NARA 4 1 Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 4 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 żegnaj 1 Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 4 Maja 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 trzymaj się papa 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Maja 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 "nie będę siedziała na forum gdzie nikt mnie nie chce." Emm :V Ciekawe na kogo zadziala ten tekst i dowali "nie odchodz" "ja cie chce" czy cos w tym stylu xdd Paa 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Nie odchodź !!!!!! Ja nie chce !!!!!!! Ariba Ariba Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Narka 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Maja 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Żegnamy, zapraszamy kiedyś tam 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 matysek123 : rucha to cie ojciec w domu zamknij ryj bajo jajo Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Bye Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Narazie 3 maj się Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 4 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 3maj się Ps: Nie widziałem że ty to Nicolcia co kiedyś w redakcji była. Pamiętasz jak mi ponad pół roku temu psami straszyłaś? Wtf 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 5 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Trzymaj się;p Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Maja 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi