Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Imię : Kamil Aktualny Wiek : 22 latka Krótkie przedstawienie się: Który to już raz się przedstawiać ... No to tak, na wstępie mam na imię Kamil, pochodzę z województwa Pomorskiego, a mianowicie z Miastka Wejherowo Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Uhuhu Na tej sieci gram praktycznie od początku jej istnienia ( no może jeden tydzień w tę czy w tę ... ) Pochodzę z najlepszego serwera w Polsce jakim jest DD2 #1 Ponadto byłem tutaj opiekunem właśnie owego serwera jak i miałem postawione własny serwer mixowy. Poz tym kto mnie zna ten wie i pamięta Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Za ład i porządek w administracji jak i na serwerach. Za tak ogromne postępie w rozwoju w przeciągu tak krótkiego czasu ... Podziw a zarazem wielkie GRATULEJSZYN Dodatkowe informacje: Pracuję na budowlance w rodzinnej firmie ( U mojego brata ) Posiadam samochód co za tym idzie prawko .. Jestem strażakiem biorący czynny udział w życiu Straży Pożarnej. W wolnych chwilach gram na imprezach jako DJ. Moim hobby jest motoryzacja, jak to mówią moi somsiady ( xDDD ) jestem okolicznym złotym rączka <3 Pozderki <3 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Na tak + ładne, estetyczne podanie, dobrze się czyta + staż na forum + sympatyczna i miła osóbka + znany i wydaje mi się, że lubiany na forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Na tak! +znany +staż na forum +ładne podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Jak ty bez podania powinienes miec bywalca za ten staż. + staż +podanie +posty Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Tak +staż +wiek +podanie +Aktywność [Dni online] Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 6 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi