Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Maja 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Skąd się wziął pomysł na wasz nick? Czemu akurat taki a nie inny? Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 5 Maja 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Sam nie wiem czemu...z 15 lat temu miałem nick zucek89, a czemu nick skowron hmm jakoś w trakcie gry wyszło 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 lubię matmę, samo tak wyszło :p Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek pożeracz odbytów Opublikowano 5 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 wraz ze zmiana serwerowni chcialem zmienic rowniez nick wiec zlozylem w ofierze Belzebubowi 3 cebule i 7 ziemniakow po czym zajebalem moja opentana lewa reka Azazelem w stol. moj magnetofon zaczal grac a z jego glosnikow uslyszalem cichy rytmiczny szept ,,OD BYT OD BYT OD BYT" na dworze zrobilo sie ciemno a moja schizofrenia przemówiła ,,Od dzisiaj będziesz nosił imię Kacperka pradawnego pożeracza odbytów" ziema zatrzesla sie 3 razy a moj pies zrobil salto. tak wlasnie stad sie wzial moj nick 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka .:Truskawa:. Opublikowano 5 Maja 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Truskawa- brzmi słodko , soczyście i lubię truskawki! *-* 1 Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 5 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 PoPaLoNy|M4a1|BaRiStA-_- - Popalony to w sumie nie wiem czemu M4a1 dlatego że często gram z m4 a barista a to przez moich znajomych zawsze mi mówią ze takiej dobre kawy jak u mnie nigdzie nie pili zawsze jak pytam co piją to kawę Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 5 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Taki wymyśliłem ,a potem okazało się ,że w domu miałem telefon stacjonarny firmy aster xD. Odnośnik do komentarza
Użytkownik zQnem Opublikowano 5 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Czemu zQnem. To ciekawe, gdyż kiedyś latałem pod innymi nickami, też się "stworzył" we mnie i został po dziś dzień. Nie pamiętam od kiedy go używam, ale wiem, że min 5lat. A jak doszło do wymyślenia takiego nicku. Chciałem mieć krótki nick, coś innego niż wszyscy, coś czego z czymś innym nie będzie można skojarzyć prócz mnie. Także zacząłem na ślepo lecieć po klawiaturze, wyszło "sqn", niestety takie słowo w google już istniało, więc zamieniłem na "s" na "z", wyglądało lepiej Ale czegoś brakowało.. Jakiś samogłosek, więc musiałem dorzucić "nem". A dla większego odbicia się od zwykłego nicku postanowiłem dać nietypową literkę pisaną capslockiem, czyli Q. Nietypową, bo nie występuje ona zbyt często w użyciu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 5 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Bo jestem gruby=Puszek Legendarny- to przedrostek należący tylko do 8 mistrzów wyjątkowo wyszkolonych w absorbowaniu niezwykłych tajemnic sensorycznych. Jestem uznawany za drugiego mistrza pod względem potęgi,tuż przede mną jest tylko Legendarny Albam Tufines Akhbar. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 5 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Jakoś tak przyszło do głowy. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Maja 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi