Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 6 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Nick : Mietek Coś o sobie : Mam na imię Dominik 18 lat 186cm wzrostu gruby typiarz xd lubie pływanie, jazdę na rowerze, pracę stolarską interesuje się rzeźbieniem w drewnie Dodatkowe informacje : liczę na szczerą odpowiedź krytyka mi nie straszna pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 6 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Wbiłem na codmoda po raz pierwszy i kolega okazał się bardzo pomocny. Miły,kulturalny i opanowany. Pozdrawiam.Życzę wielu sukcesów w życiu prywatnym oraz zawodowym. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek pożeracz odbytów Opublikowano 6 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 czesc, tez mam na imie dominik, tez jestem gruby i mam duze cycki pozdrawiam i zycze milego wieczoru edit zorientowalem sie, ze to nie przywitanie tylko opinia (xD) ty no jak lubisz rzeźbić to może wstaw tutaj jakieś fotki? Ogółem liczysz na krytykę ale mało o sobie napisałeś, jedyne co zauważyłem to to, że napisałeś swoje imię z małej litery!!!!!! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 22 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi